Obrázek článku

Doražte fandit se svou školou na pohár s Plzní a vyhrajte předávání vysvědčení hráči FK Te

Fotbalový klub Teplice se už ve středu 8. dubna utká v pohárovém čtvrtfinále na domácí půdě s vedoucím celkem SYNOT ligy Viktorií Plzeň. Zápas se hraje od 18:00 hod. na stadionu Na Stínadlech. Organizované skupiny mládeže mají na tento zápas vstup zdarma, takže můžete dorazit na toto utkání fandit se svou školou.

Pokud dorazíte na toto utkání, aktivně se zapojíte do podpory teplického mužstva a vaši učitelé nám zašlou fotku vaší skupiny, tak máte možnost vyhrát předávání vysvědčení od hráčů FK Teplice pro vaši školu na konci tohoto školního roku!

Organizované skupiny mládeže se mohou hlásit na emailu martin.kovarik@fkteplice.cz až do středy 17:00 hod.. Na stejnou emailovou adresu je poté možné zaslat také fotografii z utkání. Pro vstup zdarma na zápas stačí zaslat seznam žáků, kteří dorazí, a jméno učitele, který je bude mít na starost. Obratem dostanete informace o vstupu na utkání.

Doražte ve středu 8. dubna od 18:00 hod. fandit teplickému týmu a vyhrajte pro svou školu předávání vysvědčení od Admira Ljevakoviče, Tomáše Grigara, Jana Kroba a dalších teplických hráčů.

Stínadla TV