Obrázek článku

Dorost v pohledném zápase těsně prohrál se Slavií

V sobotním dopoledni bylo na teplických Stínadlech k vidění zajímavé utkání mezi domácími Teplicemi a pražskou Slavií. Do utkání vstoupili lépe hosté, ale skóre se měnilo ve prospěch domácích. Do vedení šli tepličtí zásluhou přesné hlavičky Jerhota. Po třech minutách hosté srovnali, dlouhého autu využil Pecháček. poločas tak skončil 1:1.

Do druhé půle tentokrát vstoupili lépe domácí, po ruce sešívaných zahrávali penaltu, jenže Procházka neproměnil. Dále se hrálo pohledené utkání plné útočných akcí, v rozmezí pěti minut padly tři branky a hosté vedeli 2:3. Za tohoto stavu nastřelil Karagavrilidis tyčku a Slavia krátce poté odskočila brankou na 2:4. Osm minut před koncem snížil Výborný na 3:4, ale i přes drtivý tlak Teplic Slavia nakonec tímto stavem ubojovala výhru.


"Pro diváka pohledné utkání. Jsem rád, že jsme přispěli i my k hezkému zápasu, který se musel líbit. Bohužel neproměněná penalta a školácké, až naivní, chyby v defenzivě nás připravili o lepší výsledek," zhodnotil utkání zklamaný kouč domácích Michal Kolčava.

I. dorostenecká liga:
Teplice U19 - Slavia Praha U19 3:4 (1:1)
Branky Teplic:
32. Jerhot, 55. Kalivoda D., 82. Výborný.
Sestava Teplic: Skalák - Procházka M. Jerhot, Tesař, Chládek - Bílek, Kalivod M. - Kalivoda D., Karagavrilidis (75. Šebek), Šup - Výborný.

Stínadla TV