Obrázek článku

​Martin Jindráček se vrací do FK Teplice

Útočník Martin Jindráček přichází do FK Teplice z nedalekého Ústí nad Labem. Teplický odchovanec se tak vrací po několika letech zpět na Stíndla. Jindráček se v úvodních kolech letošní sezóny podílel na krasojízdě Ústí nad Labem ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. V prvních kolech nové sezóny nasázel pět branek a do Teplic přichází v rámci spolupráce mezi oběma kluby na hostování do zimy s případnou opcí na přestup do FK Teplice.

Osmadvacetiletý útočník se vrací do známého prostředí, kde dlouho působil. Po výborných výkonech v dorostu a juniorce odstartoval kariéru mezi dospělými právě na hostování v Ústí nad Labem, z něj se vrátil v létě 2011 na Stínadla a brzy se začal zapracovávat do základní sestavy. Bohužel jeho kariéru výrazně zabrzdilo vážné zranění kotníku. Po tomto zranění nejpve hostoval na Vyšehradě, posléze v Mostě a po konci smlouvy v Teplicích zamířil do Ústí nad Labem, kde se postupně začal vracet do své bývalé formy.

Jindráček měl po výborném vstupu do letošní sezóny další ligové nabídky, ale vzhledem ke známosti prostředí a spolupráci obou klubů se rozhodl k přesunu na Stínadla. Do tréninku se s mužstvem zapojí již dnes a zítra bude připraven zasáhnout do utkání v Mladé Boleslavi.

Stínadla TV