Obrázek článku

Future League: Chemnitzer - Teplice 1:1 (0:1)

V dalším kole Future League zavítali tepličtí hráči na hřiště Chemnitzeru FC. Sestava tentokrát byla rovnoměrně nakombinována z hráčů dorostu, juniorky a A mužstva. Z toho se představili na německé půdě Hošek, Dressler, Potočný a Bratanovič. Roman Potočný však musel již ve 30. minutě střídat kvůli zranění ramene.

Žlutomodří šli v utkání brzy do vedení, když se v 8. minutě prosadil Bratanovič, který využil přehození brankáře od Strady. Elvis Bratanovič mohl přidat druhou branku hned za čtyř minuty, kdy trefil tyč. Mimo branku pak pálil v dobré pozici také Daniel Richter. Domácí zahrozili zásluhou útočníka Ofosy, který vškak minul branku. Další dobrou příležitost domácích pak zlikvidoval brankář Plachý. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Teplice.


Po změně stran mohl navýšit vedení Teplic v dobré příležitosti Dressler, jenže vyslal pouze nedůraznou střelu. To na druhé straně byli hráči Chemnitzeru úspěšnější zásluhou Baumgarda, který srovnal. Blíže k výhře však přeci jen byl hostující celek, svěřenci Davida Vavrušky měli během minuty hned tři velké šance. Nejprve Výborný, poté Softič a následně také Procházka na domácího brankáře nevyzráli, a tak utkání skončilo remízou 1:1.

Future League:
Chemnitzer - Teplice 1:1 (0:1)
Branky:
63. Baumgard - 8. Bratanovič.
Sestava Teplic: Plachý - Krátký, Hošek, Hasil (46. M. Procházka), Dressler - Bílek - Strada (60. Martirosyan), D. Richter, Šup (46. Výborný), Potočný (30. D. Procházka) - Bratanovič (60. Softič).

Stínadla TV