Obrázek článku

Informace pro fanoušky před utkáním s Viktorií Plzeň

V pátek se do Teplic chystá ostře sledované utkání mezi Teplicemi a Viktorií Plzeň, proto jsme pro fanoušky připravili přehledné informace k tomuto zajímavému duelu, který se bude na Stínadlech hrát v pátek od 18:30 hod.

Vstupenky na utkání jsou v prodeji již od minulého týdne na předprodejních místech ve sběrně Sazky v Řetenicích naproti Perle a v obchodním centru Olympia na infostánku. V prodeji jsou vstupenky na hlavní tribunu (100 Kč pro muže i ženy) a na ostatní tribuny (100 Kč muži, 50 Kč ženy). Předprodejní místa se uzavřou v pátek v 15:00. Prodej lístků na stadionu začne v 16:30. Přímo na stadionu budou k dostání také lístky do hostujícího sektoru (100 Kč muži, 50 Kč ženy). Děti do 150 cm mají vstup na utkání zdarma, stejně jako organizované skupiny mládeže, které se mohou hlásit na martin.kovarik@fkteplice.cz.


Se vstupenkou na hlavní tribunu projdete na všechny tribuny stadionu, se vstupenkou na ostatní tribuny pak na jižní či východní tribunu. Kam však zamíříte se musíte rozhodnout již před vstupem na stadion, protože stadion není průchozí. Tedy kterou tribunu zvolíte při vstupu na stadionu, tak na té pak zůstanete po celé utkání.

Stadion bude otevřen 90 minut před výkopem utkání. Rodinný sektor je umístěn na východní tribuně v sektoru 28, tento sektor je nekuřácký a primárně určený pro rodiny s dětmi. I na tomto zápase zde bude na ochozu stadionu čekat pro děti skákací hrad.

Doražte tedy v pátek v 18:30 na teplická Stínadla sledovat šlágr 4. kola SYNOT ligy mezi Teplicemi a mistrovskou Plzní!

Stínadla TV