Obrázek článku

15. ročník McDonald´s Cupu vyvrcholí Na Stínadlech

McDonald´s Svátek fotbalu proběhne na konci května na našem stadionu. Zpráva, o které jsme již informovali na podzim, dostává konkrétnější obrysy, a to nejen proto, že se finálový turnaj přiblížil a proběhne již za dva měsíce.

McDonald´s Cup letos oslaví 15. ročník svého konání a poprvé v historii se závěrečného republikového finále zúčastní i mladší věková kategorie. Na hlavním stadionu a přilehlém hřišti „Mexiko“ vznikne celkem 8 fotbalových hřišť. Patronem letošního ročníku je reprezentační brankář Petr Čech, který závěrečný turnaj v Teplicích osobně navštíví a spolu s patronem za náš klub a patronem za Ústecký kraj Pavlem Verbířem a Tomášem Grigarem vytvoří velmi silné trio osobností, které provedou mladé školní fotbalové naděje do vysněných finálových zápasů


Počet všech hráčů, kteří se během 15 let McDonald´s Cupu zúčastnili, by letošním ročníkem měl přesáhnout magickou hranici 1 milionu dětí. McDonald´s v letošním roce oslaví též další významný milník, když oslaví 20 let svého působení v České republice. Turnaj se odehraje v pondělí a úterý 28.-29. Května, tedy ihned tradičním víkendovém Zahájení Lázeňské sezóny v Teplicích.


Stínadla TV