Obrázek článku

Teplice v pátek přivítají Liberec

V pátek večer se ligový kolotoč SYNOT ligy znovu zastaví na teplických Stínadlech. Svěřenci Zdeňka Ščasného přivítají od 20:15 v severočeském derby Slovan Liberec a budou chtít navázat na výborný výkon ze zápasu se Slavií. "Chceme divákům předvést dobrou hru jako v minulém zápase, tak aby fotbal bavil je, i nás," těší se na utkání mladík v sestavě žlutomodrých Laco Takács. Velký rozhovor s ním najdete v pátečním vydání magazínu ŽLUTÁ MODRÁ.

Liberec v této sezóně dosud nezvítězil a i přes jeden odehraný zápas navíc je v tabulce až za teplickým týmem. Na svém kontě má zatím tři remízy a jednu porážku, což činí dohromady tři body. Domácí tým naopak remizoval na hřištích soupeřů v Hradci Králové a v Ostravě, porazil Slavii a má pět bodů, navíc dohrávku s Českými Budějovicemi k dobru.


Zápas se hraje na Stínadlech v pátek ve 20:15, přenášet ho bude stanice Slovak sport. Jako tradičně můžete na utkání soutěžit s věrnostním programem Mar-Ex, kde na vás čekají poukazy do OC Olympia, solné jeskyně Himalya Halit, restaurací Rozhled, Luna a Nexo, na hit poslední doby nápoj Bubble tea a nebo lístky do letního kina na teplickém zámku. I pro toto utkání vychází také magazín ŽLUTÁ MODRÁ, kde na vás čeká například plakát kapitána mužstva Milana Matuly.

Stínadla TV