Obrázek článku

Nábor proběhl za velkého zájmu dětí

Na Stínadlech dnes proběhl nábor dětí do Junioru Teplice. Na nábor se udělalo výborné počasí, a tak si na Stínadla našla cestu velká řádka dětí. Celkem se na teplickém stadionu objevilo přes sedm desítek nejmenších fotbalistů a fotbalistek. Mezi nimi například i Mak Ljevakovič, syn teplického středopolaře. Už ve svých třech letech nezapře geny po tatínkovi, výraz a zápal se kterým se vrhal za každým míčem slibují, že by Teplicím jednou mohl dorůst další pověstný štítový záložník.

Děti si nejdříve zkusily různé dovednostní soutěže při kterých si také zakopali s hráči teplického áčka. Celé akce se účastnili Štěpán Vachoušek, Nivaldo, Admir Ljevakovič, Aidin Mahmutovič, Laco Takács, Egon Vůch, Michael Lüftner a v neposlední řaděí gepardice Jane. Hráči pak mladým talentům rozdali medaile, trička a balónky, také se jim podepsali na podpisové kartičky


Pro všechny účastníky byl pondělní podvečer velkým zážitkem, který jim jistě dlouho zůstane v paměti. Věřme, že některé z dnešních účastníků za pár let uvidíme znovu běhat na stínadelském trávníku, kde dnes jejich kariéra symbolicky začala.

Stínadla TV