Obrázek článku

S brzkým výkopem o fanzónu nepřijdete!

Přijďte v neděli na Stínadla a užijte si fotbal v netradičním čase. Vzhledem k výkopu ve 13:00 také tentokrát otevřeme fanzónu již hodinu před polednem.

Na ochozu stadiónu opět proběhne autogramiáda, tentokrát se fanouškům budou podepisovat vykartovaný Matěj Radosta a zraněný Pavel Svatek, kteří sicen nemohou zasáhnout do zápasu, ale vy si můžete přijít pro fotku či podpis. Autogramiáda odstartuje ve 12:15 přímo ve fanzóně.

I při dřívějším startu je samozřejmostí otevření stánku s občerstvením. Bude tak možné utišit hlad, nebo se zahřát horkým nápojem. Není přeci lepší způsob než strávit nedělní oběd na fotbale!

Ani tentokrát nebude chybět celá řada aktivit pro děti, ať se jedná o hru EA FC se zástupci FK Teplice esports či fotbalové soutěže, ve kterých je možné vybojovat nominaci do poločasového klání o ceny.

Objeví se i další stálice, jako jsou nejrůznější sportovní činnosti s Decathlonem či oblíbené malování na obličej pod taktovkou studentek střední školy AGC.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost užít si fotbalový den v Teplicích. Fanzóna a bohatý doprovodný program čekají jen na vás! Přijďte v neděli podpořit svůj tým a užijte si neděli na Stínadlech!

Stínadla TV