Obrázek článku

Nadační fond podpořil neurohabilitační pobyt Lukáše v Centru Hájek

Celé dva týdny Lukáš z Libědic u Žatce intenzivně každý den rehabilitoval v Centru Hájek. Nadační fond podpořil tento jeho čtrnáctidenní neurorehabilitační pobyt v tomto špičkovém zařízení částkou 43 tisíc korun.

"Lukáš se potýká s následky dětské mozkové obrny. Je to velmi trpělivý, veselý a snaživý chlapec. Díky intenzivním rehabilitacím dělá opravdu viditelné pokroky, jenom jeho nohy ho zatím neposlouchají tak, jak by si přál a potřeboval. Je však schopen se sám pohybovat s pomocí chodítka. Moc by si přál, aby již brzy mohl chodit i bez něj," přibližuje jeho maminka Mariana.

„Jsme moc rádi, že jsme mohli podpořit neurorehablitační pobyt Lukáše v Centru Hájek. Je skvělé, že si to zde krásně užil a hlavně mu každodenní speciální therasuit terapie, stejně jako i řada dalších zde nabízených služeb velmi pomohla,“ říká člen správní rady Nadačního fondu FK Teplice Oldřich Slavík.

"Mnohokrát z celého srdce děkujeme za podporu v naší tíživé situaci. Díky Vašemu finančnímu příspěvku jsme zase o kousek blíže k vytouženému cíli, kterým je Lukáškova soběstačnost," doplňuje Lukášova maminka.

I Vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV