Obrázek článku

V neděli míří B-tým do Chlumce nad Cidlinou

B-tým Teplic míří v neděli 13. října k mistrovskému utkání 10. kola skupiny B 3. české fotbalové ligy do Chlumce nad Cidlinou. Důležité utkání pro oba týmy má výkop v 10:15 na přírodním trávníku místního fotbalového stadionu Na Hatích.

Chlumec je momentálně s bilancí 1 - 4 - 4 s celkovým skóre 11:12 a se 7 mistrovskými body na 15. místě třetiligové tabulky. Chlumec měl minulý týden o víkendu volný los, ale ve středu 9. října dohrával odložené utkání 6. kola ČFL. V tomto utkání Chlumec hostil Benátky nad Jizerou a utkání nakonec skončilo remízou 1:1 pro brankách domácího Daniela Fiňka ( 67. ) a hostujícího Patrika Žitky ( 66. ).

V utkání s Benátkami nastoupil Chlumec v této sestavě: Kuděla – Veselka (75. Koutský), Kopáč, Rudavskyi Staněk (90+1. Tvrdý) – Finěk, Langr, Kneifel (60. L. Hájek), Doležal, Labík (60. Howard) – Rybička (75. Řezníček). Připraveni byli: Kukal – Holec.

Chlumecký trenér Tomáš Hrabík k utkání řekl: "Náš výkon byl úplně jiný než při prohře s Brozany. Kluci makali, rvali se o každý míč, ale bohužel v koncovce se nám nedaří. Šancí jsme si vytvořili opravdu dost. Ale musíme uznat, že několik jich měl i soupeř, který neustále hrozil z rychlých brejkových situací. Věřím, že se od tohoto výkonu odrazíme i k lepším výsledkům. V neděli nás čeká doma důležité utkání s béčkem Teplic."

Nejproduktivnějším střelcem Chlumce je jednatřicetiletý Sebastien Langr, který před sezónou přestoupil do Chlumce z Živanic. Dvě vstřelené branky má na svém kontě pětice chlumeckých hráčů – David Doležal, Daniel Howard, Vít Staněk, Šimon Tvrdý a Petr Veselka.

Duel na přírodním trávníku fotbalového stadion Na Hatích odřídí jako hlavní rozhodčí třiadvacetiletý Aleš Mach z Poličky. Na čarách mu bude asistovat třicetiletý Lukáš Raplík a pětadvacetiletý Jakub Papežík. Delegátem utkání je čtyřiasedmdesátiletý Miroslav Svoboda z Lomu u Tachova.

Stínadla TV