Obrázek článku

Žlutomodré přání udělalo radost Václavovi

Dalším hostem Žlutomodrých splněných přání byl pan Václav z Teplic. Ten přijel v pátek dopoledne na teplická Stínadla se svou sestrou Evou a bratrem Rudolfem. Právě Václavovi sourozenci nám před několika týdny napsali, že by mu rádi udělali radost, a to i v souvislosti s jeho významným životním jubileem.

„Václav je od svých deseti let, kdy ho náš tatínek vzal v roce 1964 poprvé na ligový zápas ještě na Drožďárně, skalní fanda FK Teplice. Nepřestal fandit našim fotbalistům ani tehdy, když sestoupili do nižší soutěže. Dodnes, pokud není nemocný, nevynechá jediný domácí zápas,” přibližuje Václavova sestra Eva.

Teplická legenda Pavel Verbíř se Václavovi a jeho rodině věnoval velkou část dnešního dopoledne. Nejdříve společně zavzpomínali na významné mezníky našeho klubu, včetně řady historek nejen z fotbalových trávníků. Následně Pavel Verbíř ukázal Václavovi nejen zázemí kabiny A mužstva, ale také ostatní zákoutí teplické AGC Arény. V Síni slávy mu předal žlutý teplický dres s jeho jménem a sedmdesátkou. Václav slíbil, že si dres vezme hned na sobotní zápas s Duklou a bude v něm fandit.

„Moc si vážíme toho, že Václav je naším velkým fanouškem, který má v srdci náš klub již více než šedesát let. Jsme velmi rádi, že jsme mohli udělat radost. Přejeme mu k jeho životnímu jubileu všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví a také radosti s teplickým fotbalem,” říká CSR manažer FK Teplice Vilém Kunz.

Stínadla TV