Obrázek článku

Jan Rezek: Věřím, že v Plzni neprodáme kůži lacino

Asistent trenéra Jan Rezek přiblížil v následujícím rozhovoru fanouškům, jak vypadala reprezentační přestávka v podání teplického týmu.

Jak probíhal tréninkový cyklus během reprezentační přestávky, kdy vám několik hráčů odjelo na srazy?
Spojili jsme tréninkový cyklus s béčkem, ale i přesto jsme se snažili pracovat na věcech, které nás trápily v předchozích zápasech.

Bylo v plánu taky něco speciálního v rámci pauzy?
Přidali jsme do tréninkového procesu i různé teambuildingové aktivity, chtěli jsme to trošku změnit, abychom nebyli jen na hřišti.

Cítíte, že pomohla reprezentační pauza také po psychické stránce?
To ukáže až ten samotný zápas, ale my z kluků cítíme tu chuť zápasy vyhrát, ale bohužel děláme individuální chyby, které bohužel k fotbalu patří. S klukama to rozebíráme na videu a snažíme se to eliminovat, ale bohužel se nám to v předchozích zápasech nedařilo.

Sledovali jste reprezentanty, kteří se zúčastnili srazů?

Samozřejmě nejvíce jsme sledovali Ondru Kričfalušiho v obou zápasech naší jednadvacítky, ale jsme rádi, že se prosadil proti Bělorusku za Slovensko také Roman Čerepkai.

Co teď čekáte od zápasu s Plzní?
Věřím, že se na něj kluci těší stejně jako my. Je to další z krásných zápasů jako jsou zápasy se Spartou, Slavií a právě s Plzní. Věřím, že tam neprodáme kůži lacino.

Jak jste na tom se zraněními?
Hráči se nám postupně vrací do zátěže, ale po minulém zápase přibyl mezi zraněnými Lába (Albert Labík - pozn. redakce). Trošku nám také přidělal vrásky Mo Yasser, který měl už nastoupit za béčko v neděli, ale bohužel kvůli zdravotním problémům odstoupil z rozcvičky.

Stínadla TV