Obrázek článku

Po pauze míří Teplice na západ Čech

​V sobotu zavítají Teplice do Plzně, kde již od 13:30 odehrají zápas 8. kola Chance ligy. Po reprezentační přestávce budou chtít Severočeši co nejlépe vstoupit do dalšího úseku sezóny.

Plzeň patří k nejsilnějším klubům v České republice, fotbalisté Teplic ji však třikrát z posledních pěti vzájemných duelů obrali o body. Alespoň remíza by byla v aktuální situaci vítaným výsledkem.

Skóre 13:2 v tabulce ukazuje, že je tým ze západu Čech v aktuální sezóně poměrně suverénní. Narušit tuto bilanci by mohl například Daniel Trubač, který rozhodl o poslední teplické výhře ve vzájemných zápasech, datované do července 2023.

Jan Rezek, který během své hráčské kariéry v Plzni působil, se do Štruncových sadů těší: "Je to další z těch krásných zápasů, jako se Spartou a Slavií. My chceme vyhrát každé utkání a věřím, že neprodáme kůži lacino."

Nákup vstupenek přímo na stadionu nebude možný, odkaz pro sektor hostů přikládáme zde. Extrémní srážky očekávané v České republice by neměly utkání hrané v Plzni ovlivnit, nicméně o osudu víkendových zápasů, případně celého ligového kola, se finálně bude rozhodovat až v pátek dle aktuálního vývoje.

Stínadla TV