Obrázek článku

Žlutomodré přání udělalo radost Štěpánkovi

Dalším hostem Žlutomodrých splněných přání byl v minulém týdnu Štěpánek z Teplic. Ten dorazil dopoledne na teplická Stínadla i se svojí maminkou a starším bratrem. Štěpánek, který oslavil v sobotu své sedmé narozeniny je velkým bojovníkem se žlutomodrým srdcem. V létě 2019 utrpěl Štěpánek vážné popáleniny, ale i přes to miluje fotbal a hraje za kategorii U8 FK Teplice.

Před tréninkem se Štěpánek sešel nejdříve se svým oblíbencem Honzou Knapíkem. Teplická legenda Pavel Verbíř mu následně ukázala nejen zázemí kabiny A mužstva, ale také ostatní zákoutí teplické AGC Arény. V Síni slávy mu předal také žlutý teplický dres s jeho oblíbenou desítkou.

Po tréninku A týmu se setkal a společně vyfotil také s některými dalšími hráči A týmu.

„Jsme moc rádi, že jsme mohli udělat Štěpánkovi radost a dát mu i malý dárek k jeho sobotním šestým narozeninám. Již v minulosti jsme se snažili Štěpánkovi a jeho rodině pomoci, když náš Nadační fond FK Teplice pro něj zakoupil speciální krémy a obvazy. Jsme připraveni mu pomoci i v budoucnu.Velmi si vážíme toho, že má stejně jako jeho rodina náš klub v srdci," říká CSR manažer FK Teplice Vilém Kunz.


Stínadla TV