Obrázek článku

Robert Jukl: Teď už jsme Slavii hodili za hlavu, zápas s Karvinou je pro nás daleko důležitější

Robert Jukl v rychlém rozhovoru poodhalil, jak se družstvo nakoplo po zápase na Slavii. Naznačil také, že probíhají důkladné přípravy na Karvinou a tým bude chtít z tohoto duelu získat důležité tři body.

Vraťme se ještě jednou k situaci po Slavii. Jak jste se museli v kabině, a i tréninku po tom závěru nakopnout?

Trochu jsme si to vyříkali. Děláme obrovské chyby, které nás srážejí. Ty sice k fotbalu patří, ale musíme jich dělat co nejméně. Teď už jsme Slavii hodili za hlavu, zápas s Karvinou je pro nás daleko důležitější.

Říkáš, že je to důležitější zápas, Karviná se ale také chce chytit, oba týmy cítí že potřebují body. Bude to asi hodně náročné…

Většinou tyto zápasy vyrovnanějších celků bývají ještě náročnější než ty s papírově těžším soupeřem. Musíme si na to dát velký pozor a zvládnout to.

Karviná v posledních zápasech s těžšími soupeři také dost inkasovala, někdy i zbytečně. Čekáte, že trochu změní taktiku, budou se chtít třeba v některých fázích více zatáhnout dozadu?

Těžko říct, s čím sem přijedou. Musíme si s tím poradit a mělo by to spíš o nás. Budeme se soustředit na sebe a od toho se zápas bude odvíjet.

Říkáš, že to bude snad víc o vás. Je tam tedy nějaká speciální příprava?

Na každého soupeře se připravujeme zvlášť. Budeme se snažit vystihnout jejich slabší stránky a využít je k našemu dobru.

Stínadla TV