Obrázek článku

Nadační fond FK Teplice, Konto našeho srdce a Rotaract club Most pomohly Róze

Ve Sportovní hale Most proběhl v minulých dnech již poosmé tradiční charitativní florbalový turnaj. Cílem bylo pomoci sedmileté Róze z Rumburku, pro kterou spolek Nové Háro vyrobí novou paruku. Nadační fond FK Teplice společně s naším partnerským sportovním klubem HC Verva Litvínov a pořadatelem turnaje Rotaract Most se rozhodly spojit finanční prostředky a síly v pomoci této malé bojovnici.

Rotaract Most přispěl výtěžkem z charitativního florbalového turnaje částkou 18 000 Kč a stejnou výší přispěl Nadační fond FK Teplice i Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov.

Šek v celkové hodnotě 54 000 Kč předali za Nadační fond FK Teplice Vilém Kunz spolu s hráči teplického A týmu Samuelem Bednárem s Yegorem Tsykalem.

"Jsme velmi rádi, že jsme mohli opět spolu s našim partnerským klubem HC VERVA Litvínov pomoci dobrým věcem v našem regionu,“ říká člen správní rady nadačního fondu Vilém Kunz.

I Vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV