Obrázek článku

Doražte v sobotu do fanzóny před zápasem s Libercem!

Na sobotním zápase Chance Ligy, ve kterém přivítáme od 17:00 Slovan Liberec, pro vás připravujeme také velkou fanzónu. Ta proběhne opět na umělé trávě v areálu stadionu od 15:00 a opět s množstvím lákadel.

Opět pro vás bude připravený stánek TØDI burger and fries, ve kterém si kromě skvělých hranolek budete moci dát také výborné burgery pojmenované po klubových legendách - Verba Burger, Ljeva Burger a Réza Burger. Novinkou, kterou od zápasu se Spartou TØDI připravuje, je pak Vachy Wrap!

Poprvé v tomto roce dorazí do fanzóny také mediální partner klubu Hitradio Northmusic se svým promotýmem, který bude mít pro fanoušky připravené množství aktivity.

Samozřejmě nebudou chybět stálice v podobě malování na obličej nebo dětských aktivit se střední školou AGC. Trenéři přípravek FK Teplice si připraví fotbalovou manéž, kde bude možné nejen si zakopat, ale také se kvalifikovat do finále poločasové soutěže přímo na hrací plochu hlavního stadionu!

Tentokrát už nebude chybět také populární kopání na branku s Gepardicí Jane, kdo dokáže trefit ty správné otvory a odnést si nějakou drobnou odměnu! Klasikou už je také skákací hrad, který najdete i v této fanzóně, nebo esportový koutek, jenž vždy skvěle připravují zástupci FK Teplice esports.

V 15:45 proběhne také autogramiáda zraněných hráčů A mužstva, přesnou nominaci na autogramiádu vám přineseme ve čtvrtek.


Tak doražte na sobotní utkání na Stínadlech a nezapomeňte dorazit už s předstihem do naší fanzóny!

Stínadla TV