Obrázek článku

V sobotu od 17:00 Teplice vyzvou Spartu!

Sparta Praha přijíždí na Stínadla v roli mistra z posledních dvou let. Přesto mohou žlutomodří živit naději na zisk bodů, v obou těchto sezónách totiž s úřadujícím šampionátem doma uhráli remízu.

K dobrému výsledku mohou teplické fotbalisty dotlačit i fanoušci. Jedná se opět o zápas, který je divácky velmi atraktivní a dá se očekávat velká návštěva. Tu očekává i Filip Havelka, který je odchovancem Sparty: "Moc se těšíme, jsme rádi že sem přijede takhle velký tým. Může být i vyprodáno a skvělá atmosféra."

Pro Pražany se jedná o druhý zápas tohoto týdne, v úterý vykročili do 2. předkola Ligy mistrů výhrou nad Shamrock Rovers. Asistent trenéra Ondřej Prášil však upozorňoval, že tento dvojboj Spartu nijak neoslabí: ,"Ať to bude sestava, co hrála proti Pardubicím, nebo v Dublinu, bude velmi silná."

Utkání vypukne v sobotu 27. 7. od 17 hodin. Program fanzóny na umělé trávě startuje ve 14:00, stánek TØDI burger & fries již o hodinu dříve.

V prodeji jsou stále ještě vstupenky pro domácí i hosty, ale velmi rychle mizí, proto neváhejte využít následující prodejní brány:

vstupenky domácí

vstupenky hosté

Fanoušci AC Sparta Praha, kteří dorazí na zápas v dresech, šálách, tričkách, čepicích a podobně, tak mohou vstupovat do stadionu pouze vchody E, G a H. Jinými vchodu vpuštěni nebudou.


Stínadla TV