Obrázek článku

Beseda s fanoušky, prodej permanentek i start ligy, co čeká na fanoušky tento týden?

Tento týden odstartuje nový ročník nejvyšší fotbalové soutěže, tentokrát poprvé s názve Chance Liga, prvním duelem bude pro družinu Zdenko Frťaly nedělní střetnutí v Hradci Králové, ale ještě před samotným startem čekají na teplické fanoušky důležité události.

Už od závěru června probíhá internetový předprodej permanentních vstupenek, předprodej zatím překonává výborná čísla loňských prodejů, ale protože klub vnímá, že ne všichni chtějí využít pouze internetového prostředí pro svůj nákup, tak je na čtvrtek připraven také fyzický prodej permanentek přímo na stadionu.

Ve čtvrtek od 15:00 do 17:00 se budou prodávat permanentky v zákaznickém centru (Ticket Point) na stadionu. To se nalézá vlevo od vchodu „B“ na stadion. Bude možné si zakoupit permanentní vstupenky všech kategorií, avšak tyto permanentky nebudou zaregistrovány ve Sklář ID a nebude tak na ně možné sbírat věrnostní body pro příští zvýhodněné ceny permanentek. Při čtvrtečním prodeji bude možná pouze platba v hotovosti.

Pokud si ve čtvrtek dorazíte zakoupit permanentku, tak můžete rovnou na Stínadlech zůstat a zúčastnit se tradiční besedy s vedením klubu, které proběhne na hlavní tribuně nad domácí střídačkou. Beseda odstartuje v 17:30 a zúčastní se jí předseda představenstva Pavel Šedlbauer, ředitel klubu Rudolf Řepka, sportovní ředitel Štěpán Vachoušek, hlavní trenér Zdenko Frťala a ředitel marketingu Martin Kovařík. Vstup fanoušků bude vchodem „B“ na stadion.

Ještě před tímto děním se už ve středu v podvečer setká vedení klubu se zástupci kotle Tepličáci, který si za minulou sezónu vybudoval skvělé renomé napříč fanouškovskou scénou v celé republice a na jehož podporu se bude tým spoléhat i v následujícím ročníku. Tepličáci plánují výjezd už v tuto neděli na zápas do Hradce Králové, více informací najdete na jejich sociálních sítích, především na Facebooku.

Kromě všech výše zmíněných událostí je i nadále možné kupovat sezónní permanentní vstupenky na internetu ZDE, v prodeji jsou také jednorázové vstupenky na zápas se Spartou a to přes dvě prodejní brány:

Domácí fanoušci!

Fanoušci AC Sparta Praha!

Stínadla TV