Obrázek článku

Teplice změří síly s Wartou Poznaň

Ve středu vyzvou Teplice během soustředění v Polsku místní Wartu Poznaň, hrát se bude od 17:00 přímo ve sportovním areálu v Opalenici. Warta se v posledním ročníku polské Ekstraklasy umístila na 16. místě, když v samotném závěru nezvládla záchranářský boj. V jejím kádru tak došlo k částečné obměně, která má vést k návratu do nejvyšší soutěže.

Ondřej Prášil v rozhovoru pro náš web naznačil, že trenéři budou stále zkoušet některé taktické varianty. I přesto by již toto střetnutí mohlo částečně napovědět, kdo má v úvodu ligového ročníku blíže k základní sestavě. Z teplických stálic se nepředstaví Jan Knapík, který není 100% fit a také Mohamed Yasser, jenž řešil problémy s vízy.

Zatímco žlutomodré čeká ještě jedno přípravné utkání, pro jejich soupeře jde o generálku na nový ročník. Vzhledem k tomu, že poznaňský klub dlouhodobě řeší situaci se stadionem, hraje své zápasy v azylu. Středeční duel bude odehrán přímo ve sportovním areálu Opalenici, kde ode dneška teplický tým pobývá na soustředění.


Stínadla TV