Obrázek článku

Pohádka pokračuje - Kevin Zsigmond podepsal smlouvu v Teplicích

Pohádka šestadvacetiletého Kevina Zsigmonda pokračuje! Útočník, který přišel na testy do Teplic ze čtvrté slovenské ligy z Gabčíkova, dnes podepsal smlouvu s FK Teplice. „O fotbalových kvalitách Kevina jsme věděli, otázkou bylo jak zvládne náročný tréninkový proces fyzicky, ale i v tom se postupně adaptuje, proto jsme se rozhodli mu dát šanci,“ říká sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Kevin Zsigmond zaujal na Slovensku tím, že v poslední sezóně nasázel 28 branek, což byla více než polovina všech branek jeho týmu v sezóně. „Měli jsme tu Kevina na krátkých testech už při jarní reprezentační přestávce, zaujal nás, proto jsme se domluvili na tom, že ho pořádně vyzkoušíme i v letní přípravě. Cítíme, že si zaslouží šanci se poprat o své působení ve velkém fotbale,“ popisuje vývoj příchodu Vachoušek.



V úvodu svého teplického působení by měl Zsigmond nastupovat především ve třetiligovém B mužstvu, kde by měl udělat další krok ve své kariéře. „Půjdeme postupnými kroky, bude hráčem A mužstva, ale v zápasech se bude představovat především v našem béčku v ČFL,“ dodává Vachoušek.

Podobný příběh už Teplice před lety zažily v případě Romana Potočného, nyní by na něj chtěl navázat další útočník se šikovnou levačkou. „Znamená to pro mě pro mě opravdu hodně dostat takovou šanci! Splnil se mi sen a je to pro mě obrovská věc, budu se snažit splatit důvěru. Kluci i trenérský štáb mě tu přijali skvěle a cítím se tu jako doma. Viděl jsem i fanoušky na záběrech z minulé sezóny a jsou fantastičtí, takže se moc těším i na ně,“ zářil štěstím po podpisu smlouvy Kevin Zsigmond.

Stínadla TV