Obrázek článku

Laco Takács se stává hráčem FK Teplice

FK Teplice hlásí další uzavřený příchod do týmu, smlouvu na Stínadlech uzavřel defenzivní záložník Laco Takács, který se tak do klubu vrací po více než osmi letech. „Hledali jsme k našim mladým hráčům někoho zkušeného. Navíc bonusem je, že je naším odchovance. Víme, že ho sice trápila v posledním období zranění, ale věříme, že po tom všem, čím si prošel, bude velkou osobností týmu,“ říká o Takácsovi sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Takács je odchovancem FK Teplice, odkud v lednu 2016 přestoupil do Mladé Boleslavi, následně ještě prošel také pražskou Slavií a Baníkem Ostrava. „Jsem rád, že jsem zpátky v Teplicích. Působí to tu na mě po těch letech skvěle, mám z toho skvělé pocity,“ pochvaluje si starovový teplický hráč.

Takácsovi končila v uplynulých dnech smlouva v Baníku Ostrava a od úvodu přípravy se začal připravovat s teplickým týmem „Teplice pro mě byly prioritou. Bydlím nedaleko v Litoměřicích, takže když byla příležitost, tak jsem chtěl nejvíc sem. Byla tu dobrá loňská sezóna, tak věřím, že na to navážeme,“ přeje si osmadvacetiletý hráč.

Nová akvizice žlutomodrých se momentálně postupně zapojuje do letní přípravy po drobných zdravotních problémech.


Stínadla TV