Obrázek článku

Soutěžte s Mar-Exem na utkání s Jihlavou

Tepličtí fandové jsou již zvyklí na možnost soutěžit se systémem Mar-Ex, který pravidelně odměňuje návštěvníky Stínadel, kteří jsou jeho členy, tedy mají svou klíčenky či čipovou kartu. I v této sezóně se mohou členové benefitového klubu těšit na poločasové losování. Tentokrát soutěžíme o poukázku do OC Olympia, o poukázky do restaurací Rozhled, Luna a Nexo, poukázku do Solné jeskyně Himalaya Halit, o dva lístky na beatový festival a také o skvělý bubble tea nebo trička BigBubbles. Novinkou pak jsou vouchery na 10 minutovou jízdu na minikárovém Wasabi okruhu u OC Olympia.

Ceny poločasového slosování:
1. cena

Poukázka na 1000 Kč do obchodů v OC Olympia Teplice, poukázka v hodnotě 200 Kč na konzumaci v restauracích
Luna, Rozhled a Nexo, 5x bubble tea, tričko BigBubbles, 2x voucher na 10 minutovou jízdu na Wasabi okruhu u OC Olympia.
2. cena
Volný vstup do solné jeskyně Himalaya Halit + výživové poradenství pro dvě osoby, 3x bubble tea, tričko BigBubbles, 2x voucher na 10 minutovou jízdu na Wasabi okruhu u OC Olympia.
3. cena
Dva lístky na beatový festival Jižanský rock, 3x bubble tea, tričko BigBubbles, 1x voucher na 10 minutovou jízdu na Wasabi okruhu u OC Olympia.
4. cena
Poukázka v hodnotě 500 Kč na konzumaci v restauracích Luna, Rozhled a Nexo, 2x bubble tea.
5. cena
Poukázka v hodnotě 200 Kč na konzumaci v restauracích Luna, Rozhled a Nexo, 2x bubble tea.

Patronem zápasu je Nivaldo

Každý zápas Na Stínadlech má z pohledu systému Marketing Exchange svého patrona. Počítačový systém sleduje počet fanoušků, kteří zaregistrují svoji účast na terminálu Mar-Ex a každému osmému návštěvníkovi přidělí podepsanou fotografii aktuální hvězdy teplického týmu. Pro zápas se s Jihlavou se můžete těšit na Martina Slavíka.

Zaregistrujte si svůj elektronický účet Mar-Ex
Na internetové adrese www.mar-ex.eu je nyní možné k osobní klíčence Mar-Ex zaregistrovat osobní elektronický účet. Účastníci systému mají možnost s využitím tohoto účtu lépe komunikovat v rámci jednotlivých marketingových akcí s jejich pořadateli, mohou získávat vlastní personifikované informace a výhody. Prostřednictvím elektronického účtu lze také hlasovat, bude možné i tipovat a účastnit se nejrůznějších marketingových her. Elektronická sekce systému prohloubí možnosti svých účastníků soutěžit, bavit se a radovat z drobných i větších benefitů nebo odměn. Sledujte na internetu co se kde šustne, budeme Vás informovat i na stránkách Žluté Modré. Svůj elektronicků účet si můžete aktivovat také přímo na stadiónu.

Už máte svoji klíčenku či kartu Mar-Ex?

Chcete se zúčastnit jednotlivých akcí zařazených do systému Marketing Exchange a získávat drobné nebo i větší benefity a mít šanci účastnit slosování o zajímavé ceny? Staňte se účastníkem systému a získejte svoji osobní klíčenku Mar-Ex. Nejjednodušší cestou je navštívit FanShop teplického klubu.

Mar-Ex chystá rozšíření!

Systém Mar-Ex v současné době funguje jako program pro drobné benefity pro návštěvníky Stínadel, ale už nyní se pracuje na jeho rozšíření formou věrnostního programu, kdy budou moci jeho členové čerpat výhody u partnerů FK Teplice, proto si pořiďte klíčenku či čipovou kartu ještě dnes.

Stínadla TV