Obrázek článku

Fanzóna bude i na sobotním zápase s Boleslaví

Fanzóna se od minulého utkání s Baníkem Ostrava přesunula přímo na ochoz stadionu, kde se jí mohli fanoušci zúčastnit s jistotou toho, že na ně nebude pršet v případě nepřízně počasí. Fanzóna nově probíhá pod sektorem 15 v zatáčce mezi hlavní a jižní tribunou, kde je nejvíce prostoru.

Stejně tak tomu bude i na sobotním duelu s Mladou Boleslaví. Už od 9:00 bude v sobotu otevřen na Stínadlech hlavní fanshop, ve 12:30 se otevřou pokladny směrem od Kauflandu. Ve 13:00 se pak otevře vchod „D“ na stadion, kterým se přes jížní tribunu dostanou fanoušci právě k fanzóně. Fanzóna odstartuje tedy právě dvě hodiny před utkáním, a kromě ní bude otevřeno také okénko fanshopu v její blízkosti na ochozu.

I přes menší prostorové možnosti, než jaké jsou na hřišti s umělou trávou bude připraveno pro fanoušky spoustu zajímavých aktivit! Studenti a studentky Střední školy AGC připraví malování na obličej a také další aktivity pro děti. Trenéři přípravek FK Teplice chystají soutěž, v rámci které bude možné se opět kvalifikovat do poločasové soutěže přímo na hrací ploše při ligovém zápase. Úplnou novinkou pak bude možnost zahrát si na play stationu s hráčem FK Teplice esports!

Velkým lákadlem pro fanoušky jistě bude opět autogramiáda, které se zúčastní hráči mimo zápasovou nominaci a také Gepardice Jane. Autogramiáda odstartuje opět ve 14:00. Chybět nebude ani moderátor a hudba. Ve fanzóně je také nainstalována nová stěna, před kterou si každý bude moci udělat fotku.

Ve fanzóně bude opět také stánek s rozšířenou nabídkou občerstvení, pro listopadové zápasy také nebudou chybět teplé nápoje či svařák pro rodiče.

Doražte tedy v sobotu již s předstihem na utkání, vstupenky jsou v prodeji ZDE.

Stínadla TV