Obrázek článku

Fanzóna pokračuje i v rámci nedělního zápasu!

Úspěch u fanoušků vzbudila fanzóna, kterou klub od nového ročníku připravil pro velké zápasy s Plzní a pražskými „S“. Vzhledem k velkému úspěchu však ve fanzóně bude pokračovat v případě příznivého počasí i v následujících zápasech. „Z dotazníku, který jsme mezi fanoušky rozšířili mezi na začátku reprezentační přestávky jsme zjistili, že 78% fanoušků ve fanzóně již byli nebo ji plánují navštívit. Současně podobné procento fanoušků si ji přeje i na menších zápasech, rovných 50% pak i mimo letní měsíce, což je pro nás jasný signál v ní pokračovat“ říká ředitel marketingu a komunikace Martin Kovařík.

Už pro zápas s Baníkem Ostrava se tak fanzóna přesouvá do jiných prostor, kde bude minimalizován vliv deště a jiných povětrnostních vlivů. Fanzóna totiž bude probíhat přímo na ochozu stadionu, a to konkrétně pod sektorem 15 v zatáčce mezi hlavní a jižní tribunou, kde je nejvíce prostoru.

Program na Stínadlech tak odstartuje ve 12:30, kdy se otevřou pokladny směrem od Kauflandu a také hlavní fanshop v jejich blízkosti. Ve 13:00 se pak otevře vchod „D“ na stadion, kterým se přes východní tribunu dostanou fanoušci právě k fanzóně. Fanzóna odstartuje tedy právě dvě hodiny před utkáním a kromě ní bude otevřeno také okénko fanshopu v její blízkosti na ochozu.

I přes menší prostorové možnosti než jaké jsou na hřišti s umělou trávou bude připraveno pro fanoušky spoustu zajímavých aktivit! Studenti a studentky Střední školy AGC připraví malování na obličej a také další dovednostní soutěže pro děti. Trenéři přípravek FK Teplice chystají soutěž, v rámci které bude možné se kvalifikovat do poločasové soutěže přímo na hrací ploše při ligovém zápase.

Velkým lákadlem pro fanoušky jistě bude autogramiáda Lukáše Marečka, Jakuba Urbance a Gepardice Jane, která je naplánována na 14:00 v prostoru fanzóny. Chybět nebude ani moderátor, hudba a také naši parťáci z Hitrádia, kteří dorazí opět se svým promotýmem. Ve fanzóně je také nainstalována nová stěna, před kterou si každý bude moci udělat fotku.

Samostatnou kapitolou je pro fanzónu občerstvení, které se i dle dotazníku ukázalo jako velké lákadlo. „Do fanzóny připravujeme rozšířenou nabídku, ze které si vybere každý. Fanoušci v ní najdou burgery, cigáro v bagetě, sýry, kukuřice, hranolky nebo klasický český smažák v housce. Dále jej v následujících utkáních budeme obohacovat o sous-vide kuchyni a také o něco zdravějšího pro malé strávníky. V mrazech, které nás čekají v závěru této části sezóny zde plánujeme připravovat vyhřívané posezení. Uvažujeme do budoucna i o různých soutěžích jako je rychlost vypití piva, či v rychlosti pojídání klobásy, ale vše krůček po krůčku. Zároveň se nám podařilo zajistit i mnohem rychlejší platební terminály a jeden takový najdete právě i ve fanzóně. Těšíme se na Vás v neděli už od 13:00,“ říká Lukáš Suchánek, jednatel Stalleys Catering, která občerstvení na stadionu zajišťuje.

Samotný program ve fanzóně skončí s úvodním hvizdem zápasu FK Teplice - FC Baník Ostrava v 15:00. Vstupenky na zápas je možné kupovat ZDE.

Stínadla TV