Obrázek článku

V neděli je tu zápas se Slavií!

Po červencovém téměř vyprodaném utkání s pražskou Spartou je tu další atraktivní soupeř! V neděli přijede na Stínadla Slavia Praha, aktuálně druhý tým tabulky FORTUNA:LIGY. Teplice „sešívané" vyzvou v 15 hodin, opět se čeká velmi pěkná návštěva, tak přijďte na stadion s předstihem!

Slavia má za sebou velmi vypjatý týden. V Edenu remizovala v derby se Spartou 1:1, o tři body přišla v samém závěru, kdy jí nebyla uznaná druhá branka a naopak proti ní byla písknutá penalta. Červeno-bílí se navíc budou muset vypořádat se ztrátou svého kapitána Bořila, jenž dostal za strkanici se svým sparťanským protivníkem Krejčím čtyřzápasový trest. Ve středu hráli Pražané pohár v Kroměříži, kde zvítězili 2:0.

„Oproti derby to byl balzám na duši," usmíval se útočník Slavie Stanislav Tecl. Podle něj udělali slávisté tlustou čáru za derby a nyní se už soustředí na nedělní zápas v Teplicích. „Je třeba poučit se z toho, co se stalo dobře a co špatně a už to neopakovat," vyhlíží Tecl souboj na Stínadlech.

Tepličtí do něho půjdou jako devátý tým tabulky. Po výhře v Karviné (1:0) remizovali v Liberci (3:3), jenže ve středu se poroučeli z domácí pohárové soutěže. Ve 3. kole MOL Cupu totiž v kombinované sestavě prohráli v Drnovicích s Vyškovem (0:1), lídrem druhé nejvyšší soutěže.

„Hlavně v první půli jsme byli špatní. Domácí hráli odvážně, vytvořili si pět gólových příležitostí. Proto jsem střídal už v průběhu první půle. Hráči pochopili až po našem vyloučení, o čem je fotbal. Prohráli jsme naprosto zaslouženě," mračil se teplický trenér Zdenko Frťala. „Musíme teď přepnout na ligu. Na zápas se Slavií se moc těšíme. Doufám, že přijde stejný počet fanoušků jako na Spartu a že si utkání společně užijeme. Chceme zase bojovat a rvát se o každý bod," zve do hlediště stoper Štěpán Chaloupek, který s Vyškovem nastoupil poprvé s kapitánskou páskou.

Utkání se Slavií bude rozhodovat Dalibor Černý s asistenty Ivo Nádvorníkem a Petrem Caletkou. Čtvrtým rozhodčím bude Karel Rouček a u VARu zasedne Jana Adámková s Petrem Antoníčkem.

Před utkání bude pro fanoušky připravená od 12:00 do 14:00 fanzóna na umělé trávě, kde budou DJ Márty Čonin, soutěže s moderátory, skákací hrad, TØDI burger and fries, BOBO Café, promo tým Hitradia, Fotokoutek s Fotonautem, malování na obličej nebo fotbalová aréna s trenéry přípravek. V okolí stadionu budou navíc hostesky rozdávat nalepovací bojové barvy v rámci akce "Ukaž komu fandíš".

Pokladny u stadionu budou otevřeny od 13:00, ve 13:30 se otevře stadion. Fanoušci Slavie Praha v dresech, šálách a dalších fanouškovských předmětech mohou vstoupit na stadion vchody G, H (vchody do kotle) a vchodem E (běžní fanoušci na východní tribunu). Na zápase bude posílené rovněž občerstvení, o kterém jsme vás informovali ZDE.

Předprodej vstupenek už probíhá přes internetový systém Enigoo, případně ve všech sběrnách Sazky, kde poběží až do soboty 30. září. Předprodej probíhá do výše zmíněných sektorů. Pro předprodej využijte prodejní kanál přes odkazy níže, dle toho, zda jste fanoušky FK Teplice nebo SK Slavia Praha.

Cena vstupenky je v předprodeji do soboty 30. září do 23:59 250 Kč, v den utkání na internetu i na pokladnách stadionu pak 300 Kč. Děti do 150 cm mají v obou případech vstup zdarma, ale je potřeba pro ně mít volnou dětskou vstupenku buď z pokladny nebo z internetového předprodeje. Vstupenku z předprodeje stačí mít v mobilním telefonu, není potřeba ji tisknout.

Předprodej jednorázových vstupenek probíhá přes tyto odkazy:
Domácí fanoušci!
Fanoušci SK Slavia Praha!

Stínadla TV