Obrázek článku

V neděli nastoupíme v Ďolíčku

V neděli čeká teplické fotbalisty druhé kolo nového ročníku FORTUNA:LIGY, tentokrát zamíří na horkou půdu do vršovického Ďolíčku, kde je čeká domácí tým Bohemians Praha. Utkání se bude hrát od 15:00.

Teplický tým má za sebou parádní vstup do nové sezóny, když na domácím stadionu porazil Plzeň 1:0 před výbornou diváckou kulisou. Teď na hráče čeká další účastník evropských pohárů, kam se Bohemians vrátili po dlouhých letech.

Bohemka si rovněž počínala úspěšně v prvním kole, když zvítězila na hřišti Pardubic 1:0 brankou Lukáše Hůlky z 5. minuty utkání. Ještě před nedělním duelem s Teplicemi čeká dnes na klokany předkolo Evropské konferenční ligy proti norskému FK Bodø/Glimt na jeho hřišti.

Nedělní utkání Bohemians Praha - FK Teplice bude rozhodovat Pavel Orel s asistenty Jiřím Pečenkou a Jaroslavem Hádkem. Čtvrtým rozhodčím bude Adam Trska. U VARu zasednou Tomáš Kocourek a Ondřej Pechanec.

Na utkání se rovněž chystá Fanklub FK Teplice, který vypravuje autobusový zájezd, přihlásit se na něj můžete na facebooku fanklubu ZDE.

Stínadla TV