Obrázek článku

Teplice - Gabala 2:1 (2:1)

Teplický tým má za sebou druhé vystoupení v Turecku, když dnes nastoupil proti pátému týmu ázerbajdžánské nejvyšší soutěže, kterým je Gabala FK.

Hned v úvodu utkání dokázali tepličtí hráči otevřít skóre, když po vysokém pressingu vybojovali míč, který se dostal až ke Gningovi, který trefil horní růžek branky. Vyrovnáno však bylo za tři minuty, když udělal chybu při rozehrávce Tomáš Grigar a Gabala bez problémů srovnala. Vedení na stranu Teplic vrátil opět Gning, který vběhl do vápna, byl faulován a následný pokutový kop proměnil. Před poločasem ještě měli obrovské šance Trubač a Kučera, ale nechali pouze vyniknout brankáře.

Po změně stran mohli navýšit vedení Radosta, který pořádně protáhl brankáře Gabaly, a také Trubač, jenž však zamířil mimo. Podobně si vedl čtvrthodiny před koncem při přečíslení také Kodad. Pak už žlutomodří dokázali zkušeným výkonem dovést zápas do vítězného konce a zvítězili 2:1, i když závěr utkání ještě poznamenala malá šarvátka obou týmů.

Teplice - Gabala 2:1 (2:1)
Branky Teplic:
9. a 30. z pen. Gning.
Sestava Teplic: Grigar - Chaloupek (80. Hušek), Knapík, Hybš - Radosta (60. Hyčka), Kučera (60. Jukl), Mareček, Kodad - Trubač (71. Čičovský), Sy (46. Žák) - Gning (60. Urbanec).

Stínadla TV