Obrázek článku

Druhý zápas v Turecku obstará Gabala FK

Teplický tým se už zítra představí podruhé na soustředění v Turecku, tentokrát bude jeho soupeřem celek z Ázerbájdžánu, konkrétně Gabala FK, která je v tuto chvíli na páté příčce místní nejvyšší soutěže. Hrát se bude od 15:00 tureckého času, tedy od 13:00 toho českého.

Gabala v letošním roce zasáhla i do sezóny evropských pohárů, konkrétně se zúčastnila předkola Evropské konferenční ligy, kde však vypadla s maďarským Fehérvárem.

V domácí lize momentálně Gabala ztrácí tři body na čtvrtou pozici, která zajišťuje postup do pohárové Evropy. Gabala navíc dokázala těsně před Vánoci ve čtvrtfinále vyřadit z poháru vedoucí tým tabulky z Karabachu.

Utkání se bude hrát od 15:00 tureckého času, tedy od 13:00 toho českého. Opět pro vás chystáme živě highlighty ze zápasu prostřednictvím systému Sport.Video v naší aplikaci. Jednotlivé pasáže ze zápasu zde budou v sekci VIDEA - sestřihy mládeže a žen, se kterou je systém Sport.Video propojený. Aplikaci FK Teplice můžete stahovat pro zařízení s operačním systémem iOS na App Store ZDE, pro zařízení s operačním systémem Android na Google Play ZDE.

Stínadla TV