Obrázek článku

Teplice - Kecskeméti 2:3 (1:2)

Teplický tým má za sebou první vystoupení na soustředění v Turecku. Odehrál utkání proti Kecskeméti TE, které se hrálo netradičně na dvakrát šedesát minut. Sestřih z utkání najdete v aplikaci FK Teplice v sekci videa - sestřihy zápasů.

Zápas ve svém úvodu mnoho gólový šancí nenabídl, když se hrálo především mezi oběma vápny. První větší příležitost a hned gólovou měl maďarský tým v 18. minutě, kdy z hranic vápna zakroutil Horváth míč do sítě. O deset minut později navíc druhý celek maďarské soutěže vedl už 2:0, když se jeho útočník otočil mezi třemi obránci Teplic a skóroval. Svěřenci Jiřího Jarošíka měli příležitosti na srovnání, jenže Sy nechal vyniknout v tutovce brankáře a Gning pro změnu překopl pokutový kop nařízený za faul na jeho osobu. Snížení tak přišlo až v 55. minutě prvního poločasu, kdy Hušek dorazil přímý kop Trubače.

Po změně stran vyslaly Teplice do hry kompletně jinou jedenáctku a srovnat mohl Žák, jenže poslal míč po centru Hyčky těsně vedle. Naopak teplický soupeř ukázal svou produktivitu, když jeden z jeho hráčů napřáhl za vápnem a trefil přesně šibenici branky Luďka Němečka. Opět snížit mohl Kučera z přímého kopu, který však trefil jen břevno, ale další gól přeci jen přišel, v 97. minutě se trefil Filip Žák. Tímto výsledkem však nakonec utkání také skončilo.

Teplice - Kecskeméti 2:3 (1:2) | hráno na 2 x 60 minut
Branky Teplice:
55. Hušek, 97. Žák.
Sestava Teplic:
1. poločas: Mucha - Knapík, Hušek, Vondrášek - Radosta, Jukl, Trubač, Urbanec - Sy - Vachoušek, Gning.
2. Poločas: Němeček - Kučera, Chaloupek, Hybš - Hyčka, Emmer (88. Procházka), Mareček, Kodad - Čičovský - Stankovski, Žák.

Stínadla TV