Obrázek článku

V sobotu proběhly vánoční prohlídky stadionu

Více než šedesát zájemců v celkem třech skupinách se v sobotu odpoledne podívalo do zákulisí stadionu na Stínadlech. Čekala na ně totiž prohlídka stadionu, na kterou bylo možné kupovat před vánoci vstupenky, aby klub nabídl fanouškům zajímavý vánoční dárek pod stromeček.

Návštěvníci stadionu se postupně podívali do hostující kabiny, v kabině teplického áčka do špinavé kabiny, regenerace i čisté kabiny, do kabiny rozhodčích, síně slávy, press centra, posilovny, na hlavní hrací plochu a celá prohlídka pak končila v VIP prostorech stadionu, kde mimo zápasy funguje Café stadion.

Kromě nahlédnutí do míst, kam se běžně fanoušci nedostanou, se navíc mohli setkat také s Gepardicí Jane, která na fanoušky čekala v kabině A mužstva a ukázala jim také svou zimní přípravu v posilovně na první jarní domácí střetnutí.

Sobotní prohlídky byly těmi úplně prvními, které se mohly podívat do upravené síně slávy, ve které kromě vystavených pohárů je nově připravena expozice k jednotlivým zápasům v evropských pohárech a také ke slavným hráčům teplické minulosti.

Kdo nevyužil možnosti zakoupit si vstupenky na sobotní prohlídky, tak nemusí zoufat. Klub už nyní plánuje další sérii prohlídek, která by měla proběhnout směrem k padesátiletému výročí stadionu v květnu.

Stínadla TV