Obrázek článku

Vůch s Takácsem zářili za pultem v Costa Coffee

Velmi netradiční obsluhu si dnes mezi čtvrtou a pátou hodinou odpolední mohli užít zákazníci v Costa Coffee v obchodním centru Olympia Teplice. Za pultem na ně totiž čekala dvojice záložníků FK Teplice Egon Vůch a Laco Takács. Oba mladíci se své role zhostili na výbornou a po krátké instruktáži už si počínali jako zkušení kavárníci.

Laco Takács příjmal objednávky, Egon Vůch obsluhoval pokladnu a zákazníci se jen hrnuli."Nejlepší zákusek je jahodový. Ten bych doporučil mladá paní," ukázal svůj obchodnický talent čerstvý člen kádr české reprezentace do jednadvaceti let. "Doporučuji kávu Mocha," zdatně mu sekundoval Vůch. Mezi zákazníky se objevil i jejich spoluhráč Štěpán Vachoušek: "A přineste mi to ke stolu, kluci," dobíral si s úsměvem si mladších kolegů. Na každého, kdo utratil přes 250 Kč navíc čekala vstupenka na sobotní zápas proti Dukle, který se hraje od 17:00 na Stínadlech.


Po hodině strávené za pultem se oba přesunuli k připraveným stolečkům, kde se vrhli na podepisování hráčských karet. Fronta už v tu chvíli byla veliká a místo zmenšování se naopak zvětšovala. Takový byl o oba hráče zájem! Oba rozdali mnoho kartiček a vyhověli velkému množství žádostí o společnou fotografii. Středeční odpoledne v Costa Coffee se zkrátka vydařilo!

Stínadla TV