Obrázek článku

Na startu zimní přípravy bylo několik nováčků

Dnes dopoledne se poprvé sešel teplický tým v novém roce 2015. Na úvodní srazu se trenérskému týmu hlásilo celkem třiadvacet hráčů a tři brankáři. Z podzimního kádru chyběli brankář Patrik Lukáč, kterému skončila smlouva, a Aidin Mahmutovič, jenže přestoupil do Plzně. Až po návratu z Afrického poháru se zapojí Nivaldo Santos a Franci Litsingi, do plné přípravy stále nemůže naskočit ani zraněný Martin Jindráček.

Směrem do teplického týmu je pohyb ještě výraznější. Hned od prvního dne přípravy se k týmu připojil Jakub Hora, který přestoupil do Teplic z Plzně, ze stejného týmu bude na Stínadlech hostovat s opcí Lukáš Stratil. Profesionální smlouvu podepsal v Teplicích také talentovaný záložníkMichal Pecháček z pražské Slavie. Těsně před uzavřením je pak příchod maďarského záložníka Benjamina Balázse z portugalského ligového celku Vitória de Guimaraes. Na testy do Teplic přicházejí Václav Mozol z Frýdku-Místku a mladší bratr Chukwudi Chukwumy Ndidi Chukwuma, který se zapojí do přípravy už zítra.


Žlutomodří zahájili tréninkový dril od 10:00 v Domě plném pohybu pod vedením kondičního trenéra Václava Poláka, v následujícíh dvou týdnech se budou žlutomodří připravovat v domácích podmínkách a přípravné zápasy odstartují 17. ledna od 11:00 proti Sokolu Brozany.

Soupiska hráčů FK Teplice pro zimní přípravu:

Brankáři:
Tomáš Grigar
Martin Slavík
Přemysl Lipš

Obránci:

David Jablonský
Michael Lüftner
Jan Krob
Tomáš Vondrášek
Milan Matula
Jan Hošek
Hora Jakub
Urma Otto

Záložníci:
Admir Ljevakovič
Franci Litsingi (připojí se po konci Afrického poháru)
Štěpán Vachoušek
Ladislav Takács
Egon Vůch
Ivo Táborský
Nivaldo Santos (připojí se po konci Afrického poháru)
Daniel Richter
Balász Benjamin
Pecháček Michal
Jirásek Milan

Útočníci:
Eugene Salami
Ulrich Kapolongo
Chukwudi Chukwuma
Alen Melunovič
Stratil Lukáš
Jindráček Martin (zraněn)

Hráči na testech:
Mozol Václav (Frýdek-Místek)
Chukwuma Ndidi (Nigerie) - připojí se 6. ledna

Stínadla TV