Obrázek článku

Na úvod přípravy výhra nad Brozany

Tepličtí fotbalisté v prvním přátelském zápase v novém roce přivítali na hřišti v Dubí - Bystřici divizní Brozany. V sestavě se představili i posily Hora, Balázs a Stratil nebo testovaný Mozol.

A právě nováčci ve žlutomodrém se předvedly ve výborném světle. Nejprve v 25. minutě vyslal Ljevakovič do šance Jakuba Horu a ten křižnou střelou otevřel skóre. Hosté sice dokázali vyrovnat přímým kopem Potočného, ale ještě do poločasu strhnul vedení zpátky na stranu Teplic Balázs, který dorazil střelu Chukwumy.


Po změně stran měli velké šance Mozol a Chukwuma, jenže neproměnili a na druhé straně opět skóroval Potočný, stav tak byl 2:2. Rozhodnout utkání měl Chukwudi Chukwuma, ale ve dvou šancích selhal. Vedení tak Teplicím vrátil až Jakub Hora z penalty po faulu na Balázse. Tato branka nakonec uzavřela gólový účet zápasu. Dnešní program týmu tímto zápasem neskončil od 13:30 nastoupí druhá jedenáctka v Modré proti německému Weisenfelsu.

Teplice - Brozany 3:2 (2:1)
Branky:
25. a 81. Hora (druhá z pen.), 39. Balázs - 35. a 59. Potočný.
Sestava Teplic: Grigar - Lüftner (8. Heger), Matula, Jablonský - Hora, Ljevakovič, Mozol, Krob - Balázs - Stratil (57. Výborný), Chukwuma.

Stínadla TV