Teplice - Slavia Praha 0:3 (0:2)

Teplice - Slavia Praha 0:3 (0:2)

FK Teplice
6. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice SK Slavia Praha
0:3 (0:2)
Logo

Statistiky

Branky: 14. Tecl, 34. Kúdela, 59. Sýkora..
ŽK: 75. Shejbal - 51. Tecl.
Rozhodčí: Proske - Kotík, Vlasjuk (Ginzel).
VAR, AVAR: Franěk, Adam.
Diváci: 7487.

Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Hošek, Krob - Ljevaković (59. Hora), Kučera - Hyčka (46. Moulis), Žitný, Luts (74. Shejbal) - Červenka.
Team logo

SK Slavia Praha

Kolář - Coufal, Ngadeu, Kúdela, Bořil - Souček - Sýkora (90. Zelený), Baluta (83. Valenta), Hušbauer, Stoch - Tecl (75. Škoda).

Komentář k zápasu

Slavia Praha vyhrála v 6. kole FORTUNA:LIGY v Teplicích jednoznačně 3:0. Dva góly dala už v první půli, po obrátce přidala ještě jednu branku. „Skláři“ prohráli třetí zápas v řadě, navíc právě tři utkání čekají na střelecký zápis.

Na Stínadla dorazilo necelých 8 tisíc diváků. Domácí měli dobrý vstup do utkání, ale ve vedoucí gól ho nepřetavili. Naopak se ve 14. minutě zablýskalo na druhé straně, když Bořil odcentroval z levé stany na Tecla, který na zadní „zavíral“; jeho hlavička byl nechytatelná a „sešívaní“ vedli.

Deset minut před pauzou skóroval opět hlavou po standardní situaci Kúdela, Grigar znovu nemohl brance zabránit. Slávisté se i s vědomím dvougólového náskoku tlačili do pokutového území „žlutomodrých“ a nebýt Tomáše Grigara, vedli by o přestávce mnohem vyšším, než pouze dvougólovým rozdílem.

O přestávce poslal trenér Šmejkal na hřiště místo Hyčky Moulise, ale obraz hry se příliš nezměnil. Byli to hlavně hosté, kdo určoval tempo hry a měl míč na kopačkách. Když se v 59. Minutě trefil Sýkora potřetí, nikdo už nepochyboval o tom, že si Pražané odvezou do Edenu všechny tři body.

Fotogalerie

Stínadla TV