Liberec - Teplice 2:2 (1:1)

Liberec - Teplice 2:2 (1:1)

FC Slovan Liberec
3. kolo, FORTUNA:LIGA,
FC Slovan Liberec FK Teplice
2:2 (1:1)
Logo

Statistiky

Branky: 34. Ševčík, 68. Pázler - 33. a 61. Vaněček.
ŽK: Potočný, Ševčík - Moulis, Kučera, Soungole, Červenka, Diviš.
Rozhodčí: Pechanec - Paták, Melichar.
Diváci: 4964.

Team logo

FC Slovan Liberec

Hladký – Mikula, Karafiát, Kačaraba, Mara – Breite – Pešek (56. Malinský), Ševčík, Nešický (63. Pázler), Potočný (80. Koscelný) – Mashike Sukisa.
Team logo

FK Teplice

Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Kučera, Ljevaković (78. Soungole) - Moulis (84. Shejbal), Žitný (54. Červenka), Hora - Vaněček.

Komentář k zápasu

Ve 3. kole FORTUNA:LIGY Teplice remizovaly v Liberci 2:2, dva góly dal jejich ostrostřelec David Vaněček.

Duel byl jubilejní 250. pro kapitána „sklářů“ Admira Ljevakoviće. Tepličtí ho začali pasivně a dlouhou dobu se nedostali na dostřel Hladkého branky. Byli to ale paradoxně „žlutomodří“, kdo šel do vedení. Kučerovu standarku využil bystrým kopem z voleje Vaněček a svěřenci Daniela Šmejkala vedli. Hned za minutu ale bylo srovnáno, ujala se pěkná Ševčíkova střela. Od té doby se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém každý chvilku tahal pilku.

Teplice si ve druhé půli vzaly vedení zpět, znovu se radoval David Vaněček, byl to už jeho čtvrtý gól v právě probíhající sezoně. Liberec se snažil o vyrovnání a to se mu povedlo za sedm minut, když zaváhání obrany „sklářů“ využil Pázler.

I za nerozhodného stavu 2:2 se oba týmy snažily strhnout vítězství na svou stranu, zajímavý duel ale už další gólové radosti nepřinesl.

Za týden, přesněji v neděli 12. 8., budou Teplice hostit v AGC Aréně Na Stínadlech Spartu Praha. Zápas začne v 18 hodin.

Stínadla TV