Teplice - Litoměřicko 6:0 (4:0)

Teplice - Litoměřicko 6:0 (4:0)

FK Teplice
PU5, Letní příprava,
FK Teplice FK Litoměřicko
6:0 (4:0)
Logo

Statistiky

Branky: 4. a 13. Žitný, 22. Moulis, 30. Kučera, 66. a 76. Diaz.

Team logo

FK Teplice

1. poločas: Grigar - Vondrášek, Hošek, Jeřábek, Krob - Ljevaković, Kučera - Moulis, Hora, Žitný - Vaněček.
2. poločas: Grigar - Dressler, Čmovš, Král, Shejbal - Trubač, Kodeš, Soungole, Luts - Červenka, Diaz.

Komentář k zápasu

Teplický tým dnes odehrál další přátelské utkání, na domácí půdě na stínadelském Mexiku se představil od 17:00 proti Litoměřicku.

Žlutomodří na svého soupeře vlétli a rychle se dostali do dvoubrankového vedení, dvakrát se trefil Žitný, nejprve po sklepnutí od Kučery a podruhé po nahrávce Vondráška. Ve 22. minutě se trefila také nejnovější posila Teplic Pavel Moulis, který vypálil levačkou zpoza vápna. Vzápětí mohl Moulis zvýšit dokonce na 4:0, ale dvakrát ho skvěle vychytal Jan Plachý v brance Litoměřicka. Na čtyřbrankový rozdíl tak zvýšil až ve 30. minutě po narážečce s Vaněčkem Kučera.

Hned po změně stran protáhl hostujícího brankáře přímým kopem Siim Luts, ale tentokrát se skóre němenilo. Právě Luts mohl zvýšit i později v 64. minutě, kdy po přihrávce z pravé strany trefil tyč. Vzápětí pak zvýšil Diaz, když využil přihrávky Červenky. Diaz se navíc trefil i po druhé o deset minut později, když opět využil nahrávky Červenky a míč se od něj odrazil do sítě.

Celé utkání jsme pro vás vysílali živě ZDE. V sobotu se žlutomodří představí doma opět, tentokrát přivítají od 16:00 na hlavním stadionu AGC Arény Na Stínadlech Baník Sokolov. Otevřen bude vchod B, vstupné je 50 Kč pro muže a 30 Kč pro ženy, permanentkáři mají vstup zdarma.

Fotogalerie

Stínadla TV