Teplice - Brno 1:4 (0:1)

Teplice - Brno 1:4 (0:1)

FK Teplice
28. kolo, HET liga,
FK Teplice FC Zbrojovka Brno
1:4 (0:1)
Logo

Statistiky

Branky: 86. Vaněček - 18. Růsek, 50. Acosta, 69. Bazelyuk,, 85. Krejčí.
ŽK: 14. Žitný , 43. Soungole, 78. Jeřábek – 24. Lutonský, 30. Kratochvíl.
Rozhodčí: Lerch - Dobrovolný, Poživil.
Diváci: 3011.

Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Ljevakovič, Jeřábek, Krob - Soungole, Kučera - Hora, Žitný (70. Šimeček), Rezek (55. Trubač) - Červenka (46. Vaněček).
Team logo

FC Zbrojovka Brno

Melichárek – Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil – Polák – R. Acosta, Kratochvíl, L. Krejčí, Lutonský (87. Vintr) – Růsek (68. Bazelyuk).

Komentář k zápasu

Zápas 28. kola HET ligy mezi Teplicemi a Brnem se domácím Sklářům nepovedl. Na Stínadlech se jim před vlastními fanoušky nedařilo téměř nic, Zbrojovce, která ještě bojuje o naději pro záchranu soutěže, podlehli 1:4.

Po vlažném začátku se jako první osmělili hosté. V 18. minutě dokonce udeřili, když centr z pravé strany poslal za Grigara Růsek. Zanedlouho hledal Červenka Horu, ten ale v koncovce selhal. V 39. minutě si dal málem vlastní gól Krob, Grigara zachránilo břevno.

Pět minut po nástupu do druhé půle skórovala Zbrojovka podruhé, úspěšným střelcem byl Acosta. Brno držel jistými zákroky Melichárek. 20 minut před koncem po chybě Grigara v rozehrávce rozvlnil teplickou síť potřetí Bazeljuk. Šest minut před závěrem pak přeloboval levačkou Grigara Krejčí. V samém závěru ještě zmírnil vysokou porážku střídající Vaněček.

Po utkání si tak výkon šli tepličtí hráči vyříkat nejprve z fanoušky z Fanklubu a následně také se Sektorem 15. Mezi ty po mediálních povinnostech dorazil také Daniel Šmejkal, který, stejně jako na tiskové konferenci, přiznal, že pro ostudný výkon není omluvy.

Fotogalerie

Stínadla TV