Report ze zápasu FC Viktoria Plzeň vs. FK Teplice

FC Viktoria Plzeň
7. kolo, Liga dorostu U17,
FC Viktoria Plzeň FK Teplice
2:3 (2:1)
Logo

Komentář k zápasu

Branky FC Viktoria Plzeň U17 :

20´- Remiáš ( as.Selnar ) 1:0,

32´- Remiáš ( as.Šulc ) 2:1.

Branky FK Teplice U17 :

25´- Černý ( as.Franc ) 1:1,

58´- Knapík ( as.Náhlovský ) 2:2.

Penalty :

0:1 Černý 1:1 Štursa

- : - Náhlovský - : - Němec

1:2 Radosta 2:2 Kepl

2:3 Kányai 3:3 Bartůněk

3:4 Zerner 4:4 Šulc

- : - Kováč - : - Kraml

4:5 Smékal 5:5 Plecitý

5:6 Knapík 6:6 Halász

6:7 Novák - : - Hranáč

Sestava FK Teplice U17 : Blažek - Kafka ( 71.Šmalcl ), Zerner, Náhlovský, Radosta - Knapík "K" - Vopat ( 48.Vopat ), Černý, Franc ( 41.Kováč ), Jirkovský ( 63.Jirkovský ) - Zaspal ( 74.Novák ).

Realizační tým FK Teplice U17 : Jamrich Ladislav - hlavní trenér, Laibl Radim - asistent 1, Köck Vladimír - asistent 2, Novák Jaroslav - vedoucí.

Statistiky utkání :

  • Střely na branku 4:3 ( 3:2 ),

  • Střely mimo branku 3:2 ( 1:1 ),

  • Střely celkem 7:5 ( 4:3 ),

  • Rohy 4:4 ( 3:2 ),

  • Fauly 14:16 ( 7:10 ),

  • Ofsajdy 1:1 ( 1:1 ).

Diváci : 70.

Rozhodčí : Kastl Jan - Bogdan Gabriel, Lejsek Pavel.

Žluté karty : 58´ Knapík ( Teplice ).

Průběh utkání slovy asistenta trenéra Radima Laibla : " Ve známém pivovarnickém městě (kde se vyrábí pivo ze žateckého chmele, to jen pro zajímavost) jsme se utkali s aktuálně vedoucím týmem ligové soutěže. Domácí tým s nejlepší střeleckou potencí v soutěži začal ve velkém tempu, ale hosté od první minuty dokázali s hostiteli držet krok. Domácí sice měli míč častěji na svých kopačkách, ale tepličtí mladíci statečně odolávali a sebemenší příležitost využívali k nebezpečným protiútokům, ve kterých byl velmi aktivní Radosta. Ve 20. minutě se domácí dostali po centru z pravé strany a nedůslednosti teplické obrany do vedení – 1:0. V 25. minutě se po chybě domácí obrany ke střele dostal Franc, jehož domácí brankář vychytal, k odraženému míče se dostal opět Franc, který přihrávkou vyzval svého spoluhráče Černého ke skórování, jenž touto nabídkou nepohrdl – 1:1. Ve 32. minutě podnikli domácí po nepříliš vydařené hostující standardní situaci rychlý protiútok, který dokázali také gólově zužitkovat – 2:1. Zajímavý první poločas tak skončil jednobrankovým rozdílem. Druhý poločas již neměl takovou kvalitu, ale i nadále nabízel zajímavé situace. V 58. minutě se po standardní situaci dostal ke střele Náhlovský, s jehož střelou si domácí brankář sice poradil, ale odražený míč napálil do sítě všudybyl Knapík, jenž svůj kvalitní výkon korunoval vyrovnávací brankou – 2:2. Od té doby domácí převzali otěže zápasu s cílem dovést utkání do vítězného konce, ale nadšeně bojující hosté jim to nedovolili, i přesto že při nich stál i kousek štěstí. V prvním případě skončila střela domácího hráče na tyči, ve druhém případě se vyznamenal brankář Blažek. A tak utkání dospělo až ke střelbě pokutových kopů, ve kterých měli hosté pevnější nervy a odvezli si bodík navíc. "

Hodnocení utkání slovy hlavního trenéra Ladislava Jamricha : " Zápas měl slušnou úroveň, obzvláště první poločas měl velmi dobré parametry. Domácí byli fotbalovější, měli častěji míč na svých kopačkách, a také více šancí. Naše mužstvo bylo však od první minuty odhodlané nedat domácím nic zadarmo. Výsledkem je čisté svědomí, vztyčená hlava a pocit dobře odvedené práce. Na chybách zapracujeme, opět kvalitně potrénujeme a poctivě se připravíme na další bitvu. "

Fotoalbum z mistrovského utkání s FC Viktoria Plzeň prohlížejte ZDE.

Stínadla TV