Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Dynamo České Budějovice

FK Teplice
6. kolo, Liga dorostu U17,
FK Teplice SK Dynamo České Budějovice
3:2
Logo

Komentář k zápasu

Branky FK Teplice U17 :

03´- Radosta ( as.Náhlovský ) 1:0,

10´- Franc ( as.Kafka ) 2:0,

32´- Černý ( as.Šilhan ) 3:0.

Branky SK Dynamo Č.Budějovice U17 :

33´- Pařízek ( as.Malecha ) 3:1,

53´- Šplíchal ( as.Ardamica ) 3:2.

Sestava FK Teplice U17 : Blažek - Kafka, Zerner, Náhlovský, Radosta - Knapík © - Vopat ( 46.Baftijar ), Černý ( 67.Nejedlý ), Franc ( 79.Šmalcl ), Jirkovský ( 57.Novák ) - Šilhan.

Realizační tým FK Teplice U17 : Jamrich Ladislav - hlavní trenér, Laibl Radim - asistent 1, Köck Vladimír - asistent 2, Novák Jaroslav - vedoucí.

Statistiky utkání :

  • Střely na branku 5:7 ( 4:4 ),

  • Střely mimo branku 5:7 ( 2:4 ),

  • Střely celkem 10:14 ( 6:8 ),

  • Rohy 3:4 ( 2:1 ),

  • Fauly 10:12 ( 4:4 ),

  • Ofsajdy 0:1 ( 0:0 ).

Diváci : 50.

Rozhodčí : Šimeček Libor - Karrmann Milan, Klimpl Miroslav.

Žluté karty : 25´- Cepák ( SK Dynamo ČB ), 32´- Zerner ( FK Teplice ), 79´- Švejda ( SK Dynamo ČB ), 80´- Nejedlý ( FK Teplice ).

Průběh utkání slovy asistenta Radima Laibla : " Za sychravého počasí jsme odehráli utkání na umělé trávě, kam byl zápas přeložen z přírodního povrchu z důvodu jeho nevyhovujícího podmáčeného stavu. Ač oslabeni o několik hráčů, které trápí nejrůznější zdravotní lapálie, jsme vstoupili do utkaní výborně. Už po třech minutách utkání si na dlouhý pas Náhlovského naběhl nejmladší „muž“ utkání Radosta a s přehledem anglického krále otevřel skóre utkání – 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, ale bez úspěchu, a tak se ke slovu dostali domácí, konkrétně Kafka, jehož krásný centr našel v pokutovém území nejmenšího hráče na hřišti France, který nezvykle hlavou navýšil vedení – 2:0. Poté se ke slovu dostal Šilhan, který byl k nám „zapůjčen“ z vyšší kategorie, ale své střelecké schopnosti v samostatném úniku nepotvrdil. Ve 32. minutě ale krásnou přihrávkou vysunul Černého, který prostřelil brankáře hostů – 3:0. Do konce poločasu se skóre utkání měnilo ještě jednou, bohužel na opačné straně. Centr z levé strany hostujícího hráče našel naše poprvé spolu hrající stopérské duo nepřipravené a hostující útočník hlavou vykřesal pro hosty naději – 3:1. Druhý poločas už byl bohužel v režii hostů, kteří se dostali v 53. minutě kontaktní brankou do zápasu, kdy kvalitně vyřešili přečíslení a domácí se začali strachovat o vítězství, ač to v první půli na takový scénář vůbec nevypadalo. Domácím vázla kombinace, přesnost i jistota. V té době nás podržel několikrát brankář Blažek, jenž si nejdůležitější zákrok připsal v posledních vteřinách utkání, když zmařil samostatný únik hostující hráče. "

Hodnocení utkání slovy hlavního trenéra Ladislava Jamricha : " Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, dařil se nám přechod do ofenzívy, finální fáze i koncovka. Druhý poločas se nám nepovedl, hosté byli v tu chvíli lepší, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Jsem rád, že jsme utkání zvládli, zvláště když si uvědomíme, že jsme museli v sestavě z důvodu zranění udělat několik změn. Po nevydařeném utkání na Meteoru, které kluci měli ještě v hlavách, jsme domácí utkání zvládli. Utkání si vyhodnotíme a jdeme dál, cesta je ještě dlouhá. "

Kompletní ZÁPIS O UTKÁNÍ z Informačního systému FAČR najdete ZDE.

Fotoalbum z mistrovského utkání s SK Dynamo České Budějovice prohlížejte ZDE.

Stínadla TV