Report ze zápasu FK Teplice vs. FK Mladá Boleslav

FK Teplice
2. kolo, Liga dorostu U17,
FK Teplice FK Mladá Boleslav
2:1 (1:1)
Logo

Komentář k zápasu

Branky FK Teplice U17 :

23´- Vopat ( as.Baftijar ) 1:1,

61´- Černý ( as.Franc ) 2:1.

Branky FK Mladá Boleslav U17 :

04´- Moravčík ( přímý kop ) 0:1.

Sestava FK Teplice U17 : Nejedlý "K" - Kafka, Burda, Lácha, Radosta - Knapík - Vopat ( 66.Kányai ), Náhlovský ( 51.Franc ), Kováč, Černý ( 77.Zerner ) - Baftijar ( 63.Šourek ).

Realizační tým FK Teplice U17 : Jamrich Ladislav - hlavní trenér, Laibl Radim - asistent 1, Köck Vladimír - asistent 2, Novák Jaroslav - vedoucí.

Statistiky utkání :

  • Střely na branku 8:4 ( 6:2 ),

  • Střely mimo branku 4:3 ( 2:1 ),

  • Střely celkem 12:7 ( 8:3 ),

  • Rohy 4:1 ( 3:1 ),

  • Fauly 9:11 ( 3:4 ),

  • Ofsajdy 2:3 ( 2:1 ).

Diváci : 70.

Rozhodčí : Kyncl Tomáš - Sedláček Jiří, Živnůstka Filip.

Žluté karty : 29´- Náhlovský ( FK Teplice ), 63´- Baftijar ( FK Teplice ), 67´- Šourek ( FK Teplice ), 80´- Nejedlý ( FK Teplice ) / 39´- Majer ( FK Mladá Boleslav ), 58´- Horák ( FK Mladá Boleslav ).

Průběh utkání slovy asistenta Radima Laibla : " Souboj s ambiciózním týmem z města automobilů byl premiérou našeho týmu v kategorii U17. Soupeř nás před nedávnem celkem jednoznačně porazil na turnaji v Braňanech, a tak pravděpodobně očekával podobný průběh. Což se k našemu potěšení ale nestalo. Soupeř se sice hned z kraje zápasu dostal do vedení po precizně zahrané standardní situaci, ale to bylo z jeho strany v 1. poločase vše, protože poté už bylo na hřišti jen jedno mužstvo, a to FK Teplice. Dařila se nám kombinační hra, kvalitním presinkem jsme nutili hosty ke ztrátám, fungovala nám obranná činnost, z mužstva byla cítit touha a vůle nepříznivý vývoj utkání otočit. Ve 23. minutě dostala dvojice Vopat-Baftijar pod tlak hostujícího středního obránce, který chyboval, aby vzápětí v samostatném úniku zachoval „nečekaně“ chladnou hlavu Vopat a vstřelil naši premiérovou branku v utkání – 1:1. První poločas se divákům určitě líbil a ti určitě nelitovali, že si „koupili“ lístek na utkání. Druhé dějství už bylo poněkud nervóznější, soupeř zjednodušil hru, hrál přímočaře nahoru, z čímž jsme si ale věděli rady a soupeře nepouštěli do větších šancí. Sami jsme ale měli problémy s přechodovou fází, chyběla nám přesnost a lepší finální fáze. To už byl na hřišti rekonvalescent Franc, který svým pohybem platil na hostující obránce. Po jednom jeho průniku po křidle naservíroval svoji přihrávku Černému, který rozveselil domácí fanoušky 2:1. Když soupeř nevyužil „tradiční“ chybu Burdy a na druhé straně selhal ve vyložené šanci Radosta po akci France, skončilo pohledné utkání k naší spokojenosti."

Hodnocení utkání slovy hlavního trenéra Ladislava Jamricha : " K soupeři jsme měli samozřejmě respekt, protože už v předchozích utkáních potvrdil kvalitu, ale naši kluci dnes ukázali, že se s nimi musí počítat. Udělali nám velkou radost, výkon v 1. poločase byl snad nejlepší za celou dobu, co jsem u týmu. Ale je to jen jeden zápas, je potřeba si ho zanalyzovat a pracovat dál."

Fotoalbum z mistrovského utkání s FK Mladá Boleslav prohlížejte ZDE.

Stínadla TV