Teplice - Pardubice 1:0 (1:0)

Teplice - Pardubice 1:0 (1:0)

FK Teplice
N1, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice FK Pardubice
1:0 (1:0)
Logo

Statistiky

Branky: 15. Trubač.
ŽK: 57. Sy, 60. Hora, 74. Mićević, 81. Mucha, 85. Yasser - 63. Vlček.
Rozhodčí: Černý - Nádvorník, Leška (Kvítek).
VAR, AVAR: Hocek, Šimáček.
Diváci: 3263.

Team logo

FK Teplice

Mucha - Hora, Chaloupek, Mićević, Hybš - Hyčka (56. Sy, 70. Urbanec), Jukl, Mareček, Trubač - Gning (70. Yasser), Fila (80. Žák).
Team logo

FK Pardubice

Nita – Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký – Vacek (53. Darmovzal) – Sychra (75. Huf), Hlavatý, Janošek, Pikul (81. Krobot) – Černý.

Komentář k zápasu

Teplický tým vyzval v prvním utkání nadstavbové části FORTUNA:LIGY ve skupině o záchranu FK Pardubice. Do nominace na utkání se vrátili po trestech a zranění Vondrášek, Jukl, Fila nebo Hybš.

Žlutomodří navíc vstoupili do utkání výborně, už po patnácti minutách se totiž do odraženého míče za vápnem opřel Daniel Trubač a dělovkou ho poslal do sítě. Zvýšit mohl o několik minut později Daniel Fila, jenže střela mu po přiťuknutí od Gninga nesedla a poslal ji těsně vedle. Poté zahrozily také Pardubice, když měly několik standardních situací, největší příležitost měl Janošek, kterého skvěle vychytal Mucha.

Po změně stran mohl hned navýšit skóre Trubač, ale nezužitkoval centr Hory podle svých představ, následně pak byly aktivnější Pardubice, které se snažily o srovnání, největší šanci měl v 58. minutě Janošek, který z voleje trefil tyč, následně míč směřoval po brankové čáře, kde si ho do rukavic vzal Filip Mucha. Naopak na druhé straně mohl rozhodnout pět minut před koncem střelou zpoza vápna Hora, jeho pokus Nita těžko chytal, ale nakonec se mu to povedlo před dobíhajícím Trubačem.

Fotogalerie

Stínadla TV