Report ze zápasu FK Hradec Králové B vs. FK Teplice

FK Hradec Králové B
26. kolo, Fortuna ČFL B - Česká fotbalová liga -,
FK Hradec Králové B FK Teplice
1:0 ((0:0))
Logo

Komentář k zápasu

1:0 (0:0) 

  •  78 min. KUČERA Jakub 1:0.

  • Střely na branku 6 : 2 ( 3 : 1, 3 : 1 ),
  • Střely mimo branku 6 : 2 ( 2 : 1, 4 : 1 ),
  • Zblokované střely 7 : 8 ( 2 : 4, 5 : 4 ),
  • Střely celkem 19 : 12 ( 7 : 6, 12 : 6 ),
  • Vyložené šance 4 : 2 ( 1 : 1, 3 : 1 ),
  • Rohy 13 : 2 ( 4 : 1, 9 : 1 ),
  • Ofsajdy 1 : 10 ( 1 : 6, 0 : 4 ),
  • Fauly 6 : 15 ( 6 : 8, 0 : 7 ).

  • OUT 46 min. DRAMÉ Soufiane (34-  IN 46 min. GORNICKÝ Vojtěch (19),
  • OUT 68 min. LJEVAKOVIČ Admir (5)  -  IN 68 min. ČÍTEK Vít (23),
  • OUT 84 min. KORSELT Matyáš (36)  -  IN 84 min. PODANÝ Lukáš (10).

  •  39 min. KODAD Ladislav (Teplice).

" B-tým Sklářů zamířil v neděli ráno na východočeské metropole, kde ho v rámci 26.kola Fortuna ČFL čekal domácí tým FC Hradec Králové B.

Domácí vstoupili do utkání lépe a hned v první minutě Jakub Kučera po rohu hlavičkoval do břevna teplické branky. V 15.minutě po centru Ladislava Jamricha z pravé strany usměrnil míč za záda hradeckého brankáře Bajzy teplický Marek Beránek. Ale bohužel rozhodčí Drábek odmával ofsajd, přestože byl útočící hráč na úrovni hradeckého stopera. Ve 22.minutě dali branku také domácí, ale ani ta nebyla rozhodčími uznána pro ofsajd. V tomto případě ale bylo jasno, přihrávka na skórujícího hráče šla až v okamžiku, kdy byl již viditelně v postavení mimo hru. Po dvou rohových kopech domácích a po dvou závarech v šestnáctce Teplic v samotném závěru poločasu ale úvodní půle branku nakonec nepřinesla a tak šli oba týmy do kabin za bezbrankového stavu.

I do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, ale hosty držel v utkání skvěle chytající Lukáš Četverik, který nejdříve 2x vychytal domácího kapitána Kosaře a v 72.minutě fantastickým zákrokem zlikvidoval obrovskou příležitost hradeckého Hájka. V 78.minutě padla jediná branka celého utkání, když centr Hájka z levé strany zády k brance hlavou prodloužil obloučkem Jakub Kučera a míč nešťastně pro hosty zapadl do vzdálenějšího rohu teplické branky – 1:0. Skláři se ale nevzdávali a za další 2 minuty mohlo být srovnáno, když aktivní Dominik Procházka místo obstřelu hradeckého Bajzy si míč raději posunul podél domácího brankáře, kterého nakonec i obešel, ale míč mu v poslední chvíli odkopl do zámezí Holovatskyi. Další branka již do závěrečného hvizdu rozhodčího Jansy nepadla a tak nakonec všechny tři mistrovské body zůstaly na východě Čech. "

" Kluci dnes hlavně v prvním poločase předvedli velmi dobrý výkon, který jsme mohli také korunovat vedoucí brankou. To se ale z různých důvodů bohužel pro nás nepodařilo. Druhý poločas byl po většinu času v režii domácích a nás v několika důležitých momentech podržel Lukáš Četverik. Mrzí nás hlavně nešťastná branka Kučery ze 78.minuty, která nakonec rozhodla o těsném vítězství Hradce. Je obrovská škoda, že Dominik Procházka neproměnil svou individuální akci v 80.minutě, kdy jsme byli k vyrovnávací brance opravdu velice blízko.

Ještě nás do závěru aktuálního ročníku Fortuna České fotbalové ligy čekají 4 náročné duely a rozhodně do nich půjdeme s hlavou vzhůru a s odhodláním předvést co nejlepší výkon a získat ještě nějaký ten mistrovský bodík. "

Zápis o utkání ke stažení  ZDE.

Záznam celého utkání sledujte na webu TVCOM.cz

Stínadla TV