Teplice - Brno 1:1 (0:0)

Teplice - Brno 1:1 (0:0)

FK Teplice
23. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice FC Zbrojovka Brno
1:1 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky: 53. Pleštil - 90+5. Řezníček z pen..
ŽK: 90. Sy - 82. Hlavica.
Rozhodčí: Szikszay - Volf, Matoušek (Rouček).
VAR, AVAR: Orel, Všetečka.
Diváci: 2561.

Team logo

FK Teplice

Grigar - Urbanec, Chaloupek, Mićević, Hybš - Jukl, Mareček - Pleštil (75. Sy), Kučera (88. Trubač), Radosta - Vachoušek (90. Žák).
Team logo

FC Zbrojovka Brno

Berkovec – Hrabina, Hlavica, Tijani, Granečný – Texl, Blecha (66. Ragožan) – Alli, Ševčík (66. Pachlopník), Falta – Řezníček.

Komentář k zápasu

Trenér Zdenko Frťala změnil pro utkání se Zbrojovkou teplickou sestavu. Postavil čtyřčlennou obranu, pětičlennou zálohu a na hrot vyslal mladého Tadeáše Vachouška.

Diváci se v prvním poločase fotbalem nijak výrazně bavit nemohli, žlutomodří se snažili vycházet ze zabezpečené obrany, ale při útočné fázi je brzdila nervozita a nepřesnosti. Na druhé straně byl nebezpečný Alli, ale ani z jeho křídelních průniků se nakonec gólová šance neurodila.

Po změně stran se už přeci jen skóre měnilo a to k radosti domech příznivců, Pleštil se dostal z pravé strany do vápna a dokázal přes vybíhajícího Berkovce dostat míč do sítě. Když už vše vypadalo na vítězný konec pro teplický tým, tak v nastaveném čase rozhodl VAR o penaltě pro Brno, kterou následně Jakub Řezníček proměnil a vyrovnal na 1:1.

Stínadla TV