Bohemians Praha - Teplice 2:0 (0:0)

Bohemians Praha - Teplice 2:0 (0:0)

Bohemians Praha 1905
17. kolo, FORTUNA:LIGA,
Bohemians Praha 1905 FK Teplice
2:0 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky: 56. a 74. Puškáč. ŽK: 30. Gning. Rozhodčí: Hocek - Vodrážka, Váňa (Krejsa). VAR, AVAR: Kocourek, Kříž. Diváci: 3312.

Team logo

Bohemians Praha 1905

Jedlička – Hůlka, Křapka (36. Vondra), Petrák – Köstl, Jánoš (83. Jindříšek), Čermák, Kovařík (46. Puškáč) – Prekop (83. Matoušek), Hála (75. Dostál) – Drchal.
Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek (3. Chaloupek), Knapík, Hybš - Hyčka (76. Radosta), Mareček, Kučera (46. Dramé), Urbanec - Čičovský (62. Sy) - Žák (62. Kodad), Gning.

Komentář k zápasu

Před utkáním s Bohemians vypadl Jiřímu Jarošíkovi ze sestavy pro nemoc Daniel Trubač, kterého nahradil Adam Čišovský. Aby však nebylo špatných zpráv dost, tak už v první minutě utkání se zranil Tomáš Vondrášek a musel střídat. Na hřiště se ta tak dostal Štěpán Chaloupek.

Promrzlý diváci pak z tribun sledovali bojovné utkání bez větších šanci, až v 19. minutě prostrčil Žák na Gninga, ten ve vápně zasekl a neservíroval míč Urbancovi, jenže ten poslal míč mimo branku. Domácí se do větší příležitosti dostali až v nastaveném čase, když se odražený míč dostal k Prekopovi a ten levačkou provětral rukavice Grigara.

Po změně stran muselo navíc dojít k dalšímu střídání, Kučerovi se po úderu začala točit hlava a musel vystřídat. Nahradil ho tak do druhé půle Soufiane Dramé. Do druhého poločasu vstoupila výrazně lépe Bohemka a střídající Puškáč připravil šanci pro Drchala, jehož pokus zlikvidoval Grigar, stejně jako následnou hlavičku stejného hráč po vráceném centru. V 56. minutě už však byl Grigr krátký na pokus právě Puškáče, který tentokrát využil skvělé nahrávky Drchala a otevřel skóre.

Klokani byli v tu chvíli při chuti a navýšit skóre mohl agilní Drchal, ovšem připravený Grigar byl proti a vyrazil míč na roh. Na druhé straně se poprvé tepličtí hráči ukázali až v 64. minutě, kdy však Gning poslal míč po rohu nad branku. Bohemka tak čtvrthodiny před koncem dokázala přidazt další branku, po dalším tlaku se opět hlavou prosadil Puškáč, který přehodil Grigara. Teplický tým tak jaro začal porážkou 0:2 na hřišti pražských Bohemians.

Fotogalerie

Stínadla TV