Report ze zápasu FK Přepeře vs. FK Teplice

FK Přepeře
10. kolo, Fortuna ČFL B - Česká fotbalová liga -,
FK Přepeře FK Teplice
0:1 ((0:0))
Logo

Komentář k zápasu

0:1 (0:0) 

  •  54. REZEK Jan ( as. BERÁNEK Marek ) 0:1.

  • Střely na branku 7 : 8 ( 4 : 3, 3 : 5 ),
  • Střely mimo branku 4 : 5 ( 2 : 3, 2 : 2 ),
  • Zblokované střely 2 : 4 ( 1 : 1, 1 : 3 ),
  • Střely celkem 13 : 17 ( 7 : 7, 6 : 10 ),
  • Vyložené šance 3 : 7 ( 2 : 4, 1 : 3 ),
  • Rohy 4 : 6 ( 1 : 3, 3 : 3 ),
  • Ofsajdy 0 : 1 ( 0 : 0, 0 : 1 ),
  • Fauly 8 : 7 ( 5 : 3, 3 : 4 ).

  • OUT 70 min. BULMAGA Vicu (36)  -  IN 70 min. GORNICKÝ Vojtěch (19),
  • OUT 85 min. BERÁNEK Marek (22)  -  IN 85 min. TAHRIČ Amar (15),
  • OUT 89 min. REZEK Jan (23)  -  IN 89 min. YASSER Mohamed (34).

  •  81 min. PAVLATA Michal (Přepeře).

"V sobotu zamířil B-tým Sklářů do RTW arény v Přepeřích u Turnova. V rámci 10.kola ČFL se rezerva Teplic utkala s domácím FK, který byl sázkovými kanceláři favorizován, přestože je aktuálně v třetiligové tabulce o dvě příčky níže.

Skláři do utkání doslova vlétli a od úvodních vteřin byli hodně aktivní. Již v 1.minutě po akci Ládi Jamricha a Vicu Bulmagy v nadějné pozici jen o pár centimetrů minul gólovou přihrávku druhého jmenovaného Jakub Emmer. Ve 4.minutě se v další nadějné pozici před brankářem Truksou objevil Marek Beránek po další přihrávce od Vicu Bulmagy, ale jeho přízemní střelu k levé tyči domácí brankář Truksa stihl zlikvidovat. V 11.minutě přišla obrovská šance domácích, když první gólovou střelu z pravé strany skvěle zlikvidoval Luděk Němeček a následnou dorážku u levé tyče odklonila mimo tyče teplická obrana. V 17.minutě opět zahrozili Skláři, když se po průnikové přihrávce Vicu Bulmagy ocitl v nadějné pozici Honza Rezek, který ještě míč posunul na zleva nabíhajícího Jakuba Emmera a ten ve vyložené pozici netrefil míč podle svých představ. Hned o minutu později po průniku obránce Jakuba Hory jeho střílenou přihrávku před brankou Přepeří jen těsně minulo několik dobíhajících hráčů ve žluto-modrých dresech. A tak by bylo možné pokračovat dále, hra se poměrně rychle přesouvala z jedné strany na druhou a šance střídala šanci, ale do poločasového hvizdu rozhodčího Fojtíka bez gólového zakončení na obou stranách. A tak šli oba týmy do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas nezačal pro Skláře dobře, když ve 48.minutě po závaru v šestnáctce Teplic odpískal rozhodčí Fojtík pokutový kop po faulu Bulmagy na Majera. Hosty ale dvěma skvělými zákroky podržel brankář Luděk Němeček, když nejprve vystihl směr střely penaltového exekutora Michala Pavlaty a následně také zlikvidoval gólovou dorážku Karla Knejzlíka. A tak nakonec udeřilo v 54.minutě v šestnáctce domácích, když si míč na pravé straně skvěle vyměnili Láďa Jamrich s Markem Beránkem, který našel u vzdálenější tyče volného Honzu Rezka a ten vstřelil do odkryté branky Přepeří vedoucí branku Teplic – 0:1. Přepeře se snažili srovnat nepříznivé skóre, ale do samotného závěru si již nedokázali vypracovat žádnou vyloženou příležitost a naopak to byli Skláři, kteří mohli svůj jednobrankový náskok ještě navýšit. To se ale nakonec nepodařilo, ale i tak hosté po zásluze odvezli všechny tři ligové body domů na teplická Stínadla."

"Mám obrovskou radost z toho, že se nám dnes v Přepeřích podařilo získat tři body a vykompenzovat tak bodovou ztrátu z domácího utkání s Jabloncem. Proti těžkému a velmi dobře hrajícímu soupeři jsme předvedli kompaktní a bojovný výkon, který jsme nakonec mohli okořenit i větším počtem vstřeleným branek. Několikrát nás parádními zákroky podržel brankář Luděk Němeček a opět musím vyzdvihnout přístup a nasazení našich nezkušenějších hráčů – Admira Ljevakoviče a Honzy Rezka. Réza vstřelil vítěznou branku a Ljeva byl motorem celého týmu a byl dnes opravdu všude. Skvěle nám fungovala obrana ve složení Švanda – Tsykalo – Lukáš – Hora, dařilo se také oběma krajním halvům Emmerovi a Jamrichovi a ve středu hřiště vytvářeli příležitosti pro své spoluhráče Beránek s Bulmagou.

Sestavu jsme během týdne kvůli zraněním a nemocem museli několikrát měnit a také během utkání bylo potřeba reagovat na soupeře rychlou změnou rozestavení, ale to vše jsme nakonec úspěšně zvládli a i když nebylo všechno zcela podle našich přestav, náš výkon měl požadované parametry a důležité tři body jsou doma. Za to bych chtěl celému týmu ještě jednou poděkovat."

Zápis o utkání ke stažení  ZDE.

Záznam celého utkání na webu TVCOM.cz sledujte ZDE

Stínadla TV