Mladá Boleslav - Teplice 3:0 (1:0)

Mladá Boleslav - Teplice 3:0 (1:0)

FK Mladá Boleslav
15. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Mladá Boleslav FK Teplice
3:0 (1:0)
Logo

Statistiky

Branky: 43. a 47. Mareček, 61. Ladra.
ŽK: 1. Dancák, 7. Suchý, 66. Pech - 14. Kučera, 66. Kodad.
Rozhodčí: Petřík - Kříž, Hádek (Kvítek).
VAR, AVAR: Szikszay, Volf.
Diváci: 1933.

Team logo

FK Mladá Boleslav

Šeda – Šimek, Suchý, Karafiát – Pech, Dancák (71. Matějovský), Mareček (79. Stránský), Kubista (84. Donát), Fulnek – Ladra, Skalák (71. Mašek).
Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka (60. Urbanec), Jukl, Kučera (60. Mareček), Kodad - Trubač (81. Čičovský) - Gning (73. Vachoušek), Žák (73. Fila).

Komentář k zápasu

​Teplický tým vyrazil k předposlednímu podzimnímu duelu ve FORTUNA:LIZE na hřiště Mladé Boleslavi, kde trenér Jiří Jarošík vyslal na hřiště stejnou základní sestavu jako minulý týden proti Olomouci.

Žlutomodří vstoupili do zápasu aktivně a v 8. minutě musel Šeda vytahovat konečky prstů pokus Žáka na roh. Potě zahrozili také domácí, kdy to zkusil Ladra a míč mířil těsně vedla. Následně měl na druhé straně příležitost Gning, jenže centr Žáka nedokázal tísněný obránce trefit. Těsně před poločasem se tak prosadila Mladá Boleslav, rohový kop Hybš odvrátil jen na domácího Kubistu, který posunul na Daniela Marečka a ten otevřel skóre.

Po změně stran navíc po zmatcích v hostující obraně přidali domácí druhý gól, trefil se opět Mareček. Dobrý pokus o snížení zaznamenal v 58. minutě Jukl, který napřáhl za vápnem a provětral rukavice Šedy v brance Boleslavi. Jenže vzápětí to byli opět domácí, kteří vstřelili branku, po rychlé kontru se nechytatelně prosadil Ladra a už to bylo o tři branky. Patnáct minut před koncem se pěknou ranou levačkou prezentoval Urbanec, jenže ta proletěla těsně kolem pravé šibenice boleslavské branky. Teplický tým tak ani druhé utkání v Mladé Boleslavi po měsíci nezvládl a odvezl si opět prohru o tři branky.

Stínadla TV