Teplice - Pardubice 0:2 (0:1)

Teplice - Pardubice 0:2 (0:1)

FK Teplice
N5, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice FK Pardubice
0:2 (0:1)
Logo

Statistiky

Branky: 38. Bulmaga vl., 67. Čihák.
ŽK: 36. Bulmaga, 54. Mareš - 63. Černý.
Rozhodčí Machálek - Nádvorník, Antoníček (Švagr).
VAR, AVAR: Berka, Hurych.
Diváci: 1228.

Team logo

FK Teplice

Mucha - Hora, Chaloupek, Elmaghrabi - Prošek (64. Hural), Nsunzu, Bulmaga (46. Vobecký), Kodad - Moulis - Mareš (64. Procházka), Sejk (46. Ledecký).
Team logo

FK Pardubice

Markovič - Kostka, Čihák, Pojezný, Čelůstka - Jeřábek - Patrák (84. Mareš), Červ (86. Toml), Cadu (71. Sychra), Lupač (71. Lupač) - Černý (71. Huf).

Komentář k zápasu

Teplický tým, který již měl jistotu barážového duelu, vyzval v posledním kole nadstavbové části Pardubice. Trenérský štáb Jiřího Jarošíka se rozhodl, že opory týmu pošetří pro barážové zápasy, a tak si první ligová střetnutí v životě připsali Filip Mucha, Mohamed Elmaghrabi a Jakub Hora.

Na Stínadlech se dlouho hrál zápas bez větších šancí, hosté protrhli čekání na gól ve 38. minutě, když Mucha nejprve fantisticky vyrazil přímý kop Čelůstky, ale následnou přihrávku do vápna od Červa si Bulmaga srazil do vlastní sítě. Hned vzápětí mohl srovnat Pavel Moulis, který se dobře uvolnil na hrnici vápna, jenže míč pak poslal vysoko nad.

Po změně stran si svůj první ligový start připsali také Dominik Procházka a Pavel Hural, kteří nahradili v 64. minutě Václava Proška s Jakubem Marešem. Byli tak už na hřišti, když poslal Pardubice do dvoubrankového vedení z blízka Čihák. Žlutomodří tak podlehli doma Pardubicím v posledním zápase nadstavby 0:2. Ještě před koncem utkání už ale veděli, že se utkají v barážovém dvojzápase s Vlašimí. Tu vyzvou poprvé ve čtvrtek od 17:00 na domácí půdě na Stínadlech. Odveta se bude hrát na hřišti soupeře v neděli od 16:00. Na domácí utkání bude vstup zdarma a pro prvních 3000 domácích diváků bude také připraveno pivo zdarma!

Fotogalerie

Stínadla TV