Teplice - Bohemians Praha 1905 2:2 (0:1)

Teplice - Bohemians Praha 1905 2:2 (0:1)

FK Teplice
N1, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice Bohemians Praha 1905
2:2 (0:1)
Logo

Statistiky

Branky: 51. Trubač, 71. Vondrášek - 33. Křapka, 54. Hronek.
ŽK: 88. Puškáč.
Rozhodčí: Zelinka - Caletka, Kotalík (Adámková).
VAR, AVAR: Franěk, Vodrážka.
Diváci: 2131.

Team logo

FK Teplice

Grigar - Chaloupek, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Kučera (68. Mareček), Jukl (21. Kodad, 90. M. Vachoušek), Boljević (68. Prošek) - Žák, Sejk (68. Ledecký).
Team logo

Bohemians Praha 1905

Valeš – Dostál (84. Nový), Křapka, Bederka, Vondra, Fulnek – Květ (77. Květ), Jindřišek, Beran (46. Bartek), Hronek (84. Puškáč) – Chramosta (61. Vaníček).

Komentář k zápasu

Teplický tým vstoupil do nadstavbové části zápasem s Bohemians Praha 1905, který se hrál krátce po skončení základních třiceti kol na teplických Stínadlech. Žlutomodrým stále chybělo několik hráčů kvůli zdravotním problémům, mezi náhradníky se vrátil alespoň Lukáš Mareček.

Do zápasu však žlutomodří bohužel nevstoupili dobře, lepším týmem na hřišti byli hostující hráči, velkou šanci měl ve 22. minutrě Chramosta, který šel ze strany sám na Grigara. Ten ho však skvěle vychytal. Gól však hosté vstřelili o deset minut později, po závaru v pokutovém území s velkým štěstím poslal míč obloučkem do sítě Křapka. Srovnat mohl pět minut před poločasem Kučera, jenže jeho střela z dálky pouze orazítkovala břevno.

Po změně stran dokázaly Teplice brzy srovnat, když tečovaný centr ze strany poslal Trubač z úhlu přesně k tyči. Jenže brzy nato šla opět do vedení Bohemka, po rohovém kopu se Tomáš Grigar srazil ve snaze vyboxovat míč s obránci a Hronek dokázal míč poslat do sítě. Zvýšit navíc mohl i Bartek, jenže jeho pokus zastavila tyč. Vedení Bohemians nakonec trvalo sedmnáct minut, když po standardní situaci, kterou rozehrával Trubač, dokázal míč do sítě dotlačit Tomáš Vondrášek. Oba týmy se tak nakonec rozešly nerozhodně 2:2.

Stínadla TV